3:4
(1:3)
7. P. Kubů
25. M. Trnka (vl.)
37. M. Havlík
53. J. Vacek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šok v Jiřicích, domácí nestačili na Božejov


Branky


41. P. Příhoda (p.) , 72. J. Vincenc , 76. J. Vincenc - 7. P. Kubů , 25. M. Trnka (vl.) , 37. M. Havlík , 53. J. Vacek
0

Senzace. Zápas v Jiřicích měl být jednoznačnou záležitostí domácího mančaftu. Z 1. B třídy sestoupivší Jiřice měli za soupeře fotbalisty Božejova, kteří se v loňské sezóně Poutník ligy zachraňovali až na poslední chvíli. Domácím však zápas vůbec nevyšel. V 53. minutě totiž prohrávali 1:4. Pak sice udělal ze zápasu drama střídající Jakub Vincenc, který během chvilky vstřelil dvě branky, vyrovnat se Jiřicím však již nepodařilo, a tak si všechny tři body naprosto nečekaně odvezli hosté z Božejova

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Božejov zaskočil favorita třemi brankami

Ještě v minulém roce hrály Jiřice o soutěž výše, hlavně proto byly pasovány do role velkého favorita. Papírové předpoklady se začali hroutit už v 7. minutě, kdy se po krásné individuální akci prosadil božejovský Pavel Kubů a aby toho nebylo málo, tak ve 25. minutě si srazil do vlastní brány ostrý centr domácí Trnka. I přesto Jiřice neopouštěla fotbalovost, ale góly padaly na druhé straně, krásnou střelou se prosadil božejovský kapitán Marek Havlík. Na konci poločasu se domácí přece jen prosadili, ve 41. minutě se z pokutového kopu trefil domácí Petr Příhoda.

Vincenc udělal ze zápasu drama, vyrovnat se domácím ale nepodařilo

Od začátku druhého poločasu se Jiřice tlačily dopředu, bohužel pro ně přišel rychlý brejk, který zkušeně zakončil Jan Vacek. Domácí se otřepali a začali se tlačit dopředu. Nedůraz v pokutovém území trestal v 72. minutě střídající Jakub Vicenc, stejný hráč se po nedorozumění hostujících stoperů prosadil i v 76. minutě hlavou po rohovém kopu. V závěrečném tlaku se domácí už neprosadili a tak si Božejov z Jiřic odvezl senzačně plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Božejov
Jarosla Kumžák (hráč Božejova): Jsme rádi, že jsme zvládli takhle dobře vstup do sezóny. Doufám, že nás to nabudí k dalším dobrým výsledkům.



Sestavy


SK Jiřice
M. Krupička [-] - F. Krejčí [-] (80. P. Maděra [-] ) , J. Langr [-] (46. J. Vincenc [-] ) , M. Trnka [-] (57. F. Jiřík [-] ) , L. Nesporý [-] - P. Příhoda [-] , D. Holoubek [-] , M. Jirků [-] , R. Čepl [-] - V. Domin [-] , J. Hrůza [-] (62. M. Krankus [-] )

TJ Sokol Božejov
T. Hašek [-] - M. Havlík [-] (74. J. Šátek [-] ) , P. Kubů [-] , V. Kocián [-] , J. Kumžák [-] , J. Vacek [-] , M. Fučík [-] (82. J. Matouš [-] ) , P. Kubů [-] , J. Menhard [-] , J. Pejcl [-] (67. M. Carva [-] ) , J. Kumžák [-]

ŽK: 76. M. Fučík .
Hráči zápasu: J. Vincenc - V. Kocián .
Místo: Jiřice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - SADSKÝ Stanislav (N), KOUTEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.