4:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Žirovnice potvrdila roli favorita, snadno porazila Ústrašín


Branky


1. Z. Musil , 14. M. Pokorný , 25. Z. Musil , 79. J. Mach (p.) - 64. P. Nápravník
0

Do Žirovnice v rámci úvodního kola Poutník ligy přijel soupeř z Ústrašína. Modrobílá jedenáctka byla před zápasem pasována do role velkého favorita zápasu a už od úvodního hvizdu neponechala nic náhodě. Hostující Ústrašín odjel podle očekávání domů s nepořízenou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté vlétli do zápasu jako uragán. Ještě dřív než se diváci usadili na svá místa a než se hosté rozkoukali, poslal modrobílé do vedení zkušený harcovník Zdeněk Musil. V první půli se hrálo pod taktovkou domácích, vedení favorita navýšil ve 14. minutě Martin Pokorný a hostující zkázu dovršil ve 25. minutě opět Zdeněk Musil. 

Ve druhém poločase se hosté přece jen trochu zlepšili a byli pro záložní tým Žirovnice důstojnějším soupeřem. Větší aktivita přinesla Ústrašínu i ovoce v podobě branky, o korekci stavu se postaral hostující Nápravník. Domácí však již drama nepřipustili, naopak své vedení ještě pojistili, když se za záda Rohovce trefil Mach. Po této brance už se utkání spíše dohrávalo, domácí si do tabulky po zásluze připsali tři body za výhru 4:1.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
J. Golian [-] - R. Hanzal [-] (63. L. Malý [-] ) , Z. Musil [-] , J. Svoboda [-] (46. D. Buchta [-] ) , M. Pokorný [-] , M. Žižka [-] (79. A. Svoboda [-] ) , J. Kešner [-] , J. Mach [-] (83. M. Dýnek [-] ) , O. Doležal [-] , P. Doležal [-] , J. Kořínek [-]

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - J. Smrčina [-] , L. Doskočil [-] , M. Pech [-] , T. Kubiska [-] (46. M. Soják [-] ) , P. Hruška [-] , T. Křech [-] (79. D. Doskočil [-] ) , M. Gebarovský [-] , P. Nápravník [-] , M. Rod [-] , P. Seknička [-]

ŽK: 4. J. Kešner , 58. R. Hanzal - 21. T. Kubiska , 43. P. Hruška , 58. P. Nápravník , 77. D. Rohovec .
Hráči zápasu: Z. Musil , J. Mach .
Místo: Žirovnice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: TOUSEK Martin - KNOTEK Tomáš (N), KADLEC Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.