9:0
(5:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:00

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maraton zesměšnil fotbalisty Hořepníka, řádil kanonýr Pahr, autor pěti branek


Branky


10. Z. Pahr , 19. Z. Pahr , 21. Z. Pahr , 32. J. Pavouk , 36. L. Máca , 67. M. Prchal , 67. J. Šmíd , 75. Z. Pahr , 87. Z. Pahr
0

Hořepník přijel na hřiště loňského vítěze Poutník ligy bez pěti hráčů základní sestavy, největší šok však hořepnické potkal těsně před zápasem, kdy se od rozhodčího Přibyla dozvěděli, že jednoho z nejlepších fotbalistů soutěže, nažhaveného Honzu Jelínka, nepustí do zápasu problém s fotografií. Všechny taktické plány tak najednou přišly vniveč. Notně oslabený tým hostů byl pro pelhřimovský zkušený tým po celých devadesát minut pouhým sparingpartnerem, s nímž si s chutí zatrénovali. Neudržitelný pro hořepnické zadáky byl hlavně střelecky disponovaný kanonýr Zdeněk Pahr. Maraton tak dal zapomenout na nepovedený zápas v Horní Cerekvi a do tabulky si po gólovém koncertě připsal první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čistý hattrick Zdeňka Pahra proměnil hořepnické naděje v prach

Do zápasu šli domácí v roli jednoznačného favorita. Tuto pozici začali Pelhřimovští potvrzovat hned od začátku duelu. V úvodní šanci se sice neprosadil Pahr, mrzet ho to však dlouho nemuselo. V 10. minutě utkání si po sporném faulu postavil míč k přímému kopu a klasickým angličanem poslal domácí do vedení. I v dalších minutách to byl souboj hořepnických zadáků s pelhřimovským kanonýrem, z kterého vycházel vítězně zkušený kanonýr. V 19. minutě se Pahr výtečně uvolnil a technickou střelou na vzdálenější tyč přinesl dvougólové vedení domácím barvám. Po gólech hladový Pahr pár sekund po druhé trefě dovršil čistý hattrick, když potrestal zaváhání hořepnického stopera Petra Starky.

Maratonci si i v dalších minutách zápasu dělali s hořepnickými fotbalisty co se jim zachtělo. Další branku přidal po perfektní přihrávce domácího záložníka Jan Pavouk, který sám před brankářem Kalivodou neměl problém umístit míč mezi tři tyče. S chutí hrající domácí přidali do poločasu ještě jednu branku, jejím autorem byl záložník Lukáš Máca.

Pahr řádil i po pauze, desítky se však domácí nedočkali

I po přestávce pokračovala hra na jednu bránu. Hosté, kteří už v první půli byli zralý na ručník, po pauze pokračovali v matném výkonu, když zejména hořepnická defenzíva pořádala den otevřených dveří. Přes řadu gólových šancí, ve kterých byl k vidění povětšinou neudržitelný Zdeněk Pahr, se skóre celých dvacet minut překvapivě nepohnulo. Až v 67. minutě se domácí dočkali další gólové radosti a to hned dvojnásobné. V téže minutě se totiž technickou střelou prosadil střídající Prchal a hned vzápětí se mezi střelce zapsal i veterán Honza Šmíd. V závěrečné patnáctiminutovce mohlo padnout zhruba tak dalších deset gólů, ale naštěstí pro hosty padly již jen dva. Oba měl na svědomí kdo jiný než Zdeněk Pahr. Loňský vítěz soutěže tak duel proti neškodnému soupeři naprosto opanoval a do tabulky si připsal premiérové tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Pelhřimov
Jan Nehyba (vedoucí mužstva Maratonu): Myslím, že na slabšího soupeře dlouho nenarazíme.

TJ Sokol Hořepník
Pavel Dlouhý st. (funkcionář Sokola Hořepník): Těžko se k tomuhle něco dodává. My ted bojujeme hlavně sami se sebou, tým v tomto složení by byl průměrný i ve III. třídě. Neměli jsme žádnou šanci na lepší výsledek, soupeř si s námi dělal co chtěl. Musíme dát hlavu vzhůru a pokusit se bodovat v dalších, pro nás v daleko důležitějších, zápasech.



Sestavy


FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - M. Vacek [-] , K. Kocián [-] , V. Beneš [-] , M. Podhráský [-] - J. Pavouk [-] , L. Vacek [-] , J. Šmíd [-] , L. Máca [-] - T. Vaněk [-] ( M. Prchal [-] ) , Z. Pahr [-]

TJ Sokol Hořepník
J. Kalivoda [-] - T. Jelínek [-] , P. Zíka [-] , P. Dlouhý [-] , P. Starka [-] - R. Filip [-] , V. Filip [-] , O. Petrů [-] , M. Jelínek [-] - M. Severa [-] , R. Popelka [-]

Hráči zápasu: Z. Pahr , J. Pavouk , K. Kocián .
Místo: tráva č.2. Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.