Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 15:30

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plačkovská jedenáctka Žirovnici nechutnala


Branky


0

Panečku, to byl nášup. Naprostou demolici předvedli fotbalisté plačkovského Sokola v rámci druhého kola Poutník ligy. Ti si se svým soupeřem ze Žirovnice pohráli jak kočka s myší. Zářil především plačkovský záložník Tomáš Keller. Exhumpolecký fotbalista rozvlnil sít nešťastného žirovnického brankáře Goliana celkem pětkrát. Činili se však i ostatní Plačkovští hráči, a tak se hostující mančaft vracel zpět k Budínu s pořádným rancem gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do půle bylo hotovo

V sobotním parném odpoledni si plačkováci pořádně spravili chuť po blamáži z prvního kola v Počátkách. Hosté ze  Žirovnice toužili navázat na úspěšný start do soutěže (na úvod sezony doma porazili 4:1 Ústrašín), to se jim však vůbec nepodařilo a kdyby věděli, co je v Plačkově čeká, možná by radši trávili slunečný den někde u vody.   Domácí kouč Kořenář postavil extra ofenzivní základní sestavu, což se více než vyplatilo. Po dvaadvaceti minutách bylo prakticky po zápase. Hosty načal sváteční střelec a při absenci Radka Tesaře, nový kapitán Martin Němec. Dvě branky během tří minut zaznamenal s velkou chutí hrající Tomáš Keller. Těsně před odchodem do kabin žirovnické definitvně popravil Rosťa Štěpán.

Po přestávce kanonáda pokračovala, exceloval Tomáš Keller

V druhém poločase zcela dominovali domácí, důkazem  budiž sedmiminutovka, během které se sokolíkům povedlo vstřelit hned čtyři branky, když se trefil Jirka Kalivoda, Ondra Kubů a dvakrát Tomáš Keller. Trenérovi Kořenářovi vyšlo i bratrské střídání - Rosťu Štěpána nahradil bratr Zbyněk, který se prosadil hned dvakrát. Konečnou podobu výsledku dal svým pátým úspěšným  zásahem nezastavitelný Tom Keller. Utkání, které slibovalo vyrovnanou bitvu, tak skončilo naprostou zkázou hostujícího mančaftu, který si z Plačkova odvezl ostudný debakl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Tomáš Kořenář (trenér Plačkova): Hráči předvedli velice slušný kolektivní výkon. O podobě výsledku rozhodla lepší fyzická kondice. Jsem moc rád, že jsme takovýmhle způsobem odčinili týden starou blamáž z Počátek.




Sestavy


TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - F. Mottl [-] , L. Palán [-] , R. Hájek [-] , J. Slavík [-] - J. Kalivoda [-] , T. Keller [-] , O. Kubů [-] (61. R. Smrčka [-] ) , M. Němec [-] - L. Ehrlich [-] (71. R. Zemek [-] ) , R. Štěpán [-] (46. Z. Štěpán [-] )

FC Slavoj Žirovnice B
J. Golian [-] - R. Hanzal [-] , J. Mach [-] , P. Rysl [-] , J. Metlička [-] - M. Žižka [-] , M. Rušil [-] (71. V. Morava [-] ) , M. Plíhal [-] (69. L. Malý [-] ) , A. Svoboda [-] - T. Severa [-] (61. D. Buchta [-] ) , M. Pokorný [-]

ŽK: 29. P. Rysl .
Hráči zápasu: T. Keller , J. Kalivoda , L. Palán .
Místo: Plačkov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - HÁNA Samuel, KOTLÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.