Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:00

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maraton si o pouti otevřel střelnici, Ústrašínu nasázel 11 gólů


Branky


3. M. Heřmánek , 7. T. Jeřábek , 9. M. Prchal , 30. Z. Pahr , 37. J. Šmíd (p.) , 46. Z. Pahr (p.) , 57. L. Máca , 68. B. Růžek , 74. K. Kocián , 88. Z. Pahr - 82. L. Doskočil
0

Pro dvouciferný debakl si do Pelhřimova přijeli fotbalisté z nedalekého Ústrašína. Ti byli od začátku zápasu pod obrovským tlakem pelhřimovských hráčů a nebýt výborného Davida Rohovce v hostující brance, mohl být rozdíl ve skóre ještě vyšší. Ústrašín tak má po posledních dvou zápasech lehce záporné skóre 1:18. To Maratóncům se naopak na domácím hřišti velmi daří, když po devítigólové kanonádě proti Hořepníku zneuctili dalšího soupeře. Opět řádil zkušený kanonýr Zdeněk Pahr, jenž si stihl připsat za čtyři zápasy již deset branek a vede tak tabulku okresních střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová smršť na úvod, poté exhibice Maratonu

Velký favorit zápasu vtrhl do utkání jako uragán. Skóre otevřel již ve 3. minutě navrátilec do domácích řad, velezkušený Martin Heřmánek. Maratónci chvíli poté přidali další dvě branky, takže již v desáte minutě bylo prakticky po zápase. Svou premiérovou trefou v pelhřimovském dresu se blýskla posila z Humpolce, Tomáš Jeřábek. Domácí i za stavu 3:0 nadále kontrolovali hru a s hosty si hráli jak kočka s myší. Ve 30. minutě se diváci dočkali další branky do hostující sítě, když se prosadil tradiční střelec Zdeněk Pahr. Ve 37. minutě zvyšoval na 5:0 z pokutového kopu Honza Šmíd. Za tohoto stavu se šlo i do kabin, či v tomto případě spíše na lavičku náhradníků.

Maratón si i ve druhém poločasu vylepšoval skóre, hosté odjeli s potupným debaklem

Druhý poločas se nesl ve znamení toho prvního. Domácí hráči si i nadále udržovali výraznou převahu a bavili sebe i diváky pohlednými akcemi. Moc se ale nebavili hráči Ústrašína, kteří na hřišti byli spíše do počtu. I hned po zahájení druhé půle přidal svůj druhý gól Zdeněk Pahr, který bez problémů proměnil další pokutový kop. V 57. minutě se trefil další domácí hráč, konkrétně Lukáš Máca, který si pár sekund poté přichystal gólové repete. V 74. minutě zápasu na světelné tabuli svítilo skóre 10:0, autorem kulatého gólu byl stoper Karel Kocián. V 82. minutě se dočkali hosté alespoň čestného úspěchu, když se pěknou brankou prezentoval Libor Doskočil. Konečnou podobu výsledku dal v 88. minutě Zdeněk Pahr, jenž zkompletoval hattrick. V jednoznačném zápase tak Maraton porazil Ústrašín 11:1.



Ohlasy k zápasu


FC Pelhřimov
Jan Nehyba (vedoucí mužstva Maratonu): Prezentovali jsme se pohledným fotbalem, dařilo se nám i střelecky, takže jsme s hrou i s výsledkem naprosto spokojeni.

TJ FC Ústrašín
Pavel Nápravník (hráč Ústrašína): Co k tomu říct? Z naší strany to byla hrůza. Kromě brankáře Rohovce, který se v brance překonával, se z našeho týmu snažili tak tři, čtyři hráči, ostatní zápas odchodili. Byl to ostudný výkon a ostudný je i výsledek. Hráči se nad sebou musí zamyslet, protože takhle to dál asi nepůjde.



Sestavy


FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - K. Kocián [-] , M. Podhráský [-] - J. Šmíd [-] , K. Musil [-] (46. J. Kratochvíl [-] ) , L. Máca [-] - M. Prchal [-] (46. B. Růžek [-] ) , Z. Pahr [-] - M. Heřmánek [-] , V. Beneš [-] , T. Jeřábek [-]

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - R. Hájek [-] , M. Pech [-] , L. Doskočil [-] , T. Křech [-] , D. Starý [-] , P. Mazanec [-] , M. Gebarovský [-] , P. Seknička [-] , M. Rod [-] , J. Smrčina [-]

ŽK: 29. J. Smrčina .
Hráči zápasu: L. Máca , Z. Pahr - D. Rohovec .
Místo: tráva č.2. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KALAŠ Ludvík - HERNA Václav (N), DAVID Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.