1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kubánek vystřelil Červené Řečici první tři body


Branky


0

Jediným týmem, který před čtvrtým kolem Poutník ligy ještě nebodoval, byla Červená Řečice. Nyní to už neplatí. Červenořečický Tatran, jenž se v minulém kole zapsal do kronik letošní sezóny černým písmen (inzultace asistenta rozhodčího), se o tomto víkendu ukázal v mnohem lepším světle. Na vlastním hřišti v rámci 4. kola přivítal rezervu Kamenice nad Lipou. Vyrovnaný zápas rozhodl gólem v 71. minutě červenořečický Miroslav Kubánek, který tak svému týmu vystřelil premiérové vítězství v letošním ročníku soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

 

Podprůměrná první půle gól nepřinesla

Od první minuty se hrálo utkání podprůměrné kvality. Na hřišti bylo k vidění řada nepřesností. Až posledních patnáct minut prvního poločasu přineslo větší šance. Nejprve se po rohovém kopu dostal do šance osamocený Lukáš Hadač, jeho hlavička šla ale nad bránu. O pět minut později šel Patrik Macháček sám na brankáře ale domácí brankář Tomáš Paťha tuto šanci zneškodnil. O chvíli později se dostal David Schober za hostující obranu, ale i on si vylámal zuby v koncovce. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

O vítězi zápasu rozhodl červenořečický Miroslav Kubánek

Prvních deset minut druhého poločasu byla Kamenice lepším týmem, ale poté se do dvou vyložených šancí dostal domácí tým, který však tyto dvě akce nedokázal dostat do brány. Ani tyto dvě šance nedokázaly hostující tým probudit, a tak přišel dvacet minut před koncem trest, kdy se po chybné rozehrávce v obraně Kamenice dostal k míči domácí hráč a po kombinaci přišel centr do vápna, který dokázal domácí Miroslav Kubánek pomocí hlavičky usměrnit do brány a poslal domácí do vedení. V závěru zápasu se pak Kamenice dokázala dostat ke standartním situacím, které však dokázala domácí obrana v celku pohodlně odvracet a tak se zrodilo překvapivé, ale zasloužené vítězství pro domácí tým.  



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč Kamenice nad Lipou "B"): Dneska jsme předvedli ostudný výkon bez nasazení a bez bojovnosti. Takhle špatně jsme dle mého názoru od našeho postupu do této soutěže nezahráli. Nestačila nám facka v podobě prohry v Ústrašíně v minulém venkovním utkání. Mysleli jsme si asi, že se utkání vyhraje samo. Soupeř makal a vybojoval výhru, ale pro náš výkon není omluva s takovou sestavou, kterou jsme měli dnes k dispozici si nesmíme dovolit ztrácet body.



Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - P. Dýnek [-] (88. L. Vávra [-] ) , L. Chvalkovský [-] , J. Dýnek [-] , J. Popovič [-] - P. Pavelka [-] , D. Roubal [-] , D. Nenadál [-] (81. J. Pelíšek [-] ) , A. Kníže [-] - M. Kubánek [-] , F. Košťál [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , L. Hadač [-] , A. Schober [-] , D. Slabý [-] (75. P. Motyčák [-] ) , J. Strašík [-] - D. Schober [-] , P. Macháček [-] , J. Houser [-] (68. M. David [-] ) - D. Růžička [-] (46. P. Zdeněk [-] ) , J. Vávra [-]

ŽK: 67. J. Dýnek , 81. F. Košťál .
Hráči zápasu: T. Paťha , J. Dýnek .
Místo: Č. Řečice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Švehla Marek - GAUPMANN Vít (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.