Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Žirovnice řádila v Božejově, domácím dala bůra


Branky


0

Rezerva žirovnického Slavoje stoupá tabulkou. Ta zakončila sérii venkovních zápasů hladkou výhrou v Božejově a usadila se na třetí příčce tabulky. Naopak domácí tým po úvodní senzační výhře v Jiřicích se vrátil ke špatným výkonům z loňského podzimu, kdy se krčil na dně tabulky a v políčku výher božejovským svítila jedna velká nula. Rezerva Slavoje si v Božejově s chutí zastřílela, výhru 5:1 podpořil dvěma góly záložník Ondřej Doležal, který tak navázal na své dvougólové vystoupení z minulého kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva Slavoje trestala domácí z rohových kopů, po kterých dala tři branky

Domácí Sokol se ujal vedení už v 6. minutě, kdy pěknou akci zakončoval Vacek. Vedení domácím vydrželo pouhé dvě minuty, z rohového kopu se hlavou prosadil Jakub Omasta. První poločas byli domácí fotbalovější, ale svojí převahu nedokázali vyjádřit gólově. Naopak hosté ze dvou ojedinělých akcí vstřelili dva góly. Po nedůrazu ve vápně se ve 32. minutě hlavou prosadil Pokorný, na 3:1 zvýšil opět po rohovém kopu Ondřej Doležal. První půle tak vyzněla výsledkově lépe pro žirovnickou rezervu.

Druhá půle opět v režii žirovnického béčka

Po změně stran se herní projev srovnal, ale góly stříleli už jen hosté. V 69. minutě zvýšil pendl z A týmu Žirovnice Jiří Houška. Právě tento hráč byl klíčovým mužem zápasu, když kromě jednoho gólu si připsal i čtyři asistence. Konečnou podobu výsledku dal v 87. minutě dával opět Ondřej Doležal a jak jinak, opět se prosadil po rohovém kopu žirovnického mužstva. Hosté si tak došli pro hladké vítězství a v tabulce dále stoupají. Naopak domácí potřetí v řadě inkasovali pět branek a jejich herní krize se i nadále prohlubuje.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Božejov
Jaroslav Kumžák (stoper Božejova): V posledních třech zápasech jsme dostali 15 gólů, to je strašně moc, musíme to změnit.

FC Slavoj Žirovnice B
Martin Pokorný (útočník Žirovnice B): Do Božejova jsme jeli s jediným cílem a to vyhrát. A to se nám také podařilo, takže jsme naprosto spokojeni. Ze čtyř zápasů jsme ziskali devět bodů, což je super. Nálada v kabině je dobrá, všichni jsme spokojeni s tím, jak se začátek sezony vyvedl. Za tento zápas musím pochválit všechny hráče. Jsem rád, že jsme konečně využili standartní situace, po kterých jsme dali čtyři branky. Myslím, že naše vítězství bylo naprosto zasloužené. S hrou týmu i s výsledkem můžeme být spokojení.



Sestavy


TJ Sokol Božejov
T. Hašek [-] - M. Havlík [-] , V. Kocián [-] , J. Kumžák [-] , J. Vacek [-] , M. Fučík [-] (64. J. Menhard [-] ) , J. Šátek [-] (55. P. Kubů [-] ) , J. Kumžák [-] , J. Pejcl [-] (73. J. Nechvíle [-] ) , M. Carva [-] , P. Kubů [-]

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - J. Kešner [-] , P. Doležal [-] , J. Mach [-] (59. D. Buchta [-] ) , J. Omasta [-] - O. Doležal [-] , J. Houška [-] , J. Metlička [-] , R. Hanzal [-] (46. A. Svoboda [-] ) - M. Rušil [-] (77. L. Malý [-] ) , M. Pokorný [-] (83. V. Morava [-] )

ŽK: 15. J. Vacek , 31. J. Pejcl - 14. J. Mach , 37. M. Pokorný .
Hráči zápasu: O. Doležal , J. Houška .
Místo: Božejov. Počet diváků: 93. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - KNĚŽÍNEK Jiří (N), SOSNOVEC Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.