Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola jednoznačně pro Horní Cerekev, nekompletní Obratani nasázela šest branek


Branky


0

Šlágr kola se v Poutník lize proměnil v jednostranou záležitost domácí jedenáctky. Ten kdo očekával vyrovnanou a strhující podívanou, musel být tentokrát zklamán. Obrataň, která zatím nepoznala hořkost porážky, přijela do Horní Cerekve se značně nekompletním kádrem, což mělo rozhodující vliv na průběh zápasu. Obratanští dokázali s domácím favoritem držet výsledkově krok téměř celý první poločas, na jeho konci však hosté inkasovali dva góly do šatny. Z prožitého šoku se hosté po přestávce již nevzpamatovali. Hornocerekvičtí se po hladké výhře 6:1 vyhoupli na čelo tabulky, kde budou chtít jistě setrvat co nejdéle. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hornocerekvický šach - mat přišel těsně před pauzou

Po nečekané prohře v Jiřicích chtěli domácí hned od začátku hrát aktivní útočný fotbal se snahou co nejdříve utkání rozhodnout. Soupeře tlačili, do vyložených zakončení se však dostávali těžko a když už, tak šance neproměňovali (břevno, brankář Vilímek). Vedení přinesla až pěkná akce po pravé straně, kdy se dvojice Suchý - Martínek narážečkami dostala až do velkého čtverce a posledně jmenovaný rozvlnil přízemní střelou k tyči síť za Vilímkovými zády. Potřebné uklidnění však vedení domácím nepřineslo. Hosté se začali osmělovat a po několika útočných náznacích uhodilo i na úkor domácích. Po zbytečné ztrátě míče na polovině hřiště se míč dostal k hostujícímu Danielu Kudrnáčovi, který si výborně poradil s domácí obranou a zblízka srovnal na 1:1. Když už to vypadalo, že do kabin se půjde za nerozhodného stavu, centroval Suchý zleva míč před branku a ten k překvapení všech skončil v obrataňské brance - 2:1. Diváci tento gól ještě rozebírali, když se po rozehrání míč dostal po ose Havel - Razima k volnému Serbusovi, který nekompromisně trestal - 3:1!

Druhá půle v režii Horní Cerekve, hosté odjeli nakonec s debaklem

Po přestávce se většinou hrálo na jednu branku, hosté se již zřetelně snažili o udržení přijatelného výsledku. Hrálo se vcelku slušně, jedinou žlutou utkání dostal za faul před šestnáctkou na Martínka hostující Kalina. Ukázalo se, že ŽK nebyla pro hosty jediným trestem. Míč si totiž přichystal Lukáš Suchý a krásným obstřelem zdi vymetl šibenici obrataňské branky. Většina dalších domácích útočných akcí zůstala nevyužita buď díky finálním nepřesnostem či brankáři hostí. Až v 67. minutě se dlouhý Kotenův centr odrazil od tyče k Sebusovi a ten podruhé nezaváhal. Za zmínku stojí šestá branka domácích, kdy kolmici na hranici šestnáctky posunul Martínek patou na nabíhajícího Mezeru, před brankářem hostí se ocitli dva útočící hráči úplně sami, měli čas na vzájemné přihrávky, až Jiří Mezera poslal míč za záda bezmocného Vilímka. Na straně domácích nelze upřít snahu všem hráčům, nadprůměrný výkon podali stoper Blažek a středopolaři Kůta a Suchý. Z hostujícího týmu lze pochválit agilního Kudrnáče, který nejvíce zaměstnával domácí obranu.


Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Jiří Mezera (hráč Horní Cerekve): Naše hra dnes nebyla moc dobrá, stále ještě je co "ladit". Za zlomový okamžik utkání považuji dva slepené góly v závěru prvního poločasu. Už teď se ale těšíme na příští zápas do Počátek, kde určitě předvedeme lepší hru, to mohu fanouškům slíbit.

SK Obrataň
Rudolf Tábora st. (funkcionář Obrataně): Domácí byli herně i fyzicky lepší, ale nám chybělo sedm hráčů základní sestavy. Dnes v našem týmu vynikl brankář František Vilímek.



Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - P. Chadim [-] (46. Š. Filsoch [-] ) , J. Razima [-] (80. Z. Dařílek [-] ) , J. Havel [-] , M. Blažek [-] , J. Serbus [-] , J. Koten [-] , L. Suchý [-] , M. Martínek [-] (84. A. Bečica [-] ) , J. Mezera [-] (72. O. Musil [-] ) , M. Kůta [-]

SK Obrataň
F. Vilímek [-] - M. Buček [-] , R. Flígr [-] , M. Pučálek [-] , R. Tábora [-] , D. Kudrnáč [-] , M. Vesecký [-] , M. Vlach [-] (86. T. Lhotský [-] ) , J. Kalina [-] , P. Kudrnáč [-] , L. Menšík [-]

ŽK: 55. J. Kalina .
Hráči zápasu: M. Blažek , L. Suchý , M. Kůta .
Místo: Hor. Cerekev. Počet diváků: 60. Rozhodčí: POUL Daniel - MEZERA Jiří (N), PŘIBYL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.