1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirov po Maratonu okradl o body i Jiřice, domácí tvrz opět zůstala nedobyta


Branky


0

Žirovu se v této sezóně Poutník ligy na domácím hřišti zatím daří. Po překvapivé bezbrankové remíze v předešlém kole, kdy si na žirovskou defenzívu nepřišli fotbalisté pelhřimovského Maratonu, pracovala i nyní obranná linie Střepiny téměř bezchybně, když si na ní tentokrát vylámali zuby hráči z Jiřic, kteří do Žirova přijeli v roli velkých favoritů. Domácí poslal v první půli do vedení Petr Křivan, hostům alespoň hubený bod vystřelil kapitán Petr Příhoda. Jiřičtí tak i nadále bodově strádají, když tentokrát nedokázali navázat na tříbodový zisk ze zápasu z Horní Cerekví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Žirov poslal do vedení zkušený Petr Křivan

Žirovští hráči zavedli před zápasem  skupinové rozcvičení, které je v této soutěži spíše vyjímečné, ale vyplatilo se. V prvním poločase působili domácí živějším a rozehranějším dojmem než hosté z Jiřic. Střepina se zaslouženě dostala do vedení, když se ve 13. minutě po centru Hotovce trefil do prázdné branky velezkušený Petr Křivan. Jiřičtí si vypracovali několik náznaků šancí, největší z nich zažehnal dobře hrající Haruda. První dějství mohlo být pro domácí Střepinu ještě veselejší, ale to by musel Jonatan Hána ve velké šanci lépe trefit centr Lukáše Moravy. Poločasové skóre 1:0 odpovídalo dění na hřišti.

Favorizované Jiřice se dočkaly vyrovnání a z Žirova odvezly alespoň bod

Začátek druhého poločasu byl vlažný z obou stran. V teplém počasí hráči neoplývali přílišnou aktivitou jako tomu bylo v prvním dějství. Zlomový okamžik nastal v 55. minutě, kdy po pěkné akci žirovský Daniel Němec zakončoval do prázdné branky, trefil však břevno. Skóre se tedy neměnilo. V 60. minutě už byl stav 1:1, kapitán Příhoda vyslal lehkou střelu na bližší tyč a náhradní brankář Petr Novotný si s ní neporadil. Vstřelená branka hosty z Jiřic "nakopla" a domácímu Žirovu jakoby vzala síly. Hosté měli míč častěji na kopačkách a vytvořili si jednu velkou příležitost, kterou však skvěle zneškodnil Novotný. Každý z týmů měl v zápase tři vyložené šance, z nichž proměnil jednu, a tak zápas skončil spravedlivou dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Střepina Žirov
Jiří Doležal (trenér Střepiny Žirov): Kluky musím pochválit za bojovnost. Škoda nevyužité stoprocentní šance za stavu 1:0, kdo ví, jak by zápas dopadl. Remíza je však zasloužená.

SK Jiřice
Petr Příhoda (kapitán Jiřic): Dnes nám chyběli někteří hráči základní sestavy a v Žirově jsme podali špatný výkon. Remíza je spravedlivá.



Sestavy


TJ Střepina Žirov
P. Novotný [-] - J. Cvrček [-] , T. Haruda [-] , R. Bratrů [-] - J. Hána [-] , L. Morava [-] - P. Křivan [-] (77. J. Nacházel [-] ) - R. Šanda [-] (42. Š. Hrobský [-] ) , M. Bělík [-] , D. Němec [-] (83. P. Marek [-] ) , M. Hotovec [-]

SK Jiřice
M. Krupička [-] - M. Novák [-] , R. Čepl [-] - J. Jůzl [-] , P. Příhoda [-] - J. Hrůza [-] - L. Nesporý [-] , F. Jiřík [-] (65. M. Trnka [-] ) , M. Krankus [-] , T. Jůzl [-] , A. Borovička [-]

ŽK: 58. R. Bratrů - 36. M. Novák .
Hráči zápasu: L. Morava - F. Jiřík .
Místo: Žirov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVOBODA Jan - HAMALČÍK Rostislav (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.