Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalová poprava. Maraton nasázel Jiřicím devět branek


Branky


30. J. Pavouk (vl.) , 38. M. Krankus , 78. P. Příhoda - 10. Z. Pahr (p.) , 19. L. Máca , 24. T. Vaněk , 31. T. Vaněk , 32. T. Jeřábek , 54. M. Vacek , 71. L. Vacek , 77. B. Růžek , 84. B. Růžek
0

Fotbalisté pelhřimovského Maratonu dali zapomenout na nepříliš přesvědčivé výsledky z venkovních zápasů, když si na hřišti v Jiřicích s chutí zastříleli. Loňský účastník 1.B. třídy inkasoval na domácím hřišti potupných devět branek a na atakování nejvyšších příček to z jiřického pohledu překvapivě nevypadá. Naopak Maratonce provází obdivuhodný střelecký apetit, když za poslední dva zápasy nasázeli do soupeřových sítí dvacet branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Maratonská dominance v první půli

Zápas v Jiřicích měl přinést vyrovnanou bitvu dvou kvalitních týmů, vyrovnaný zápas to však rozhodně nebyl. Jiřičtí nedokázali navázat na solidní výkon a hlavně výsledek ze zápasu proti Horní Cerekvi, když tentokrát zcela propadli. Hosty poslal do vedení v 10. minutě kanonýr Zdeněk Pahr, jenž proměnil pokutový kop, čímž otevřel hostující střelnici. V 19. minutě zvýšil vedení Maratonu Máca a chvíli po něm se gólově prosadil i Tomáš Vaněk. Domácí sice poté snížili vlastním gólem Pavouka, ale to byla jejich labutí píseň. V následujících dvou minutách hosté vyšroubovali své vedení až na stav 5:1. Tečku za prvním poločasem pak udělal domácí Krankus, který snížil na rozdíl tří branek.

Drtivá porážka Jiřic, Maraton úřadoval i po pauze

Druhý poločas se hrál podle stejných not jako první půle. Zkušení hosté byli fotbalovější, vytvářeli si spousty šancí, které i s přehledem proměňovali. V 54. minutě se do střelecké listiny zapsal Míra Vacek, v 71. minutě Vacek Lubomír. Domácí zkázu poté dovršil dvěma góly střídající Růžek. Mírnou korekci výsledku pak obstaral domácí kapitán Petr Příhoda. Hosté zápas naprosto ovládli a připsali si tak na své konto další drtivé vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Stanislav Sadský (funkcionář Jiřic): Hostující tým byl po celý zápas jednoznačně lepším týmem a zaslouženě vysoko vyhrál. Naši hráči se snažili, ale proti fotbalovějšímu soupeři nebyla šance na lepší výsledek.




Sestavy


SK Jiřice
M. Krupička [-] - M. Novák [-] - P. Příhoda [-] - D. Holoubek [-] , D. Vincenc [-] (80. J. Frantál [-] ) , J. Záviška [-] (77. V. Babinec [-] ) , J. Vincenc [-] , L. Nesporý [-] (46. F. Krejčí [-] ) , M. Krankus [-] (61. J. Jůzl [-] ) , T. Jůzl [-] , P. Maděra [-]

FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] (46. M. Prchal [-] ) , M. Vaněk [-] (46. B. Růžek [-] ) , T. Jeřábek [-] , L. Máca [-] , M. Vacek [-] , K. Musil [-] , V. Beneš [-] , T. Vaněk [-] (46. L. Vacek [-] ) , J. Pavouk [-] , J. Kratochvíl [-]

ŽK: 10. P. Příhoda .
Hráči zápasu: M. Vacek , T. Vaněk .
Místo: Jiřice. Počet diváků: 36. Rozhodčí: HÁNA Samuel - HORKÝ Martin (N), ŠEREDA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.