0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 15:30

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červená Řečice veze z Hořepníka zasloužené tři body


Branky


0

K derby zápasu přijela v rámci 5. kola Poutník ligy do Hořepníka nedaleká Červená Řečice. Obě mužstva se v této sezóně zatím trápí. Hořepnické fotbalisty limituje úzký kádr, červenořečické mizerná produktivita. Zápas, ve kterém nutnost bodovat pociťovaly oba týmy, přinesl podprůměrný fotbal, z něhož padesátku diváků bolely oči. Hosté z Červené Řečice byli celý zápas lepším mužstvem a naprosto po zásluze si odvezli domů tři body. Domácí, kterým chybělo sedm hráčů základní sestavy, na lepší výsledek neměli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Kubánek, vyrovnání odmítl Vojta Filip

Hořepničtí nastoupili do důležitého zápasu ve značně nekompletní sestavě, v níž chybělo hned sedm hráčů základu. Domácím se navíc během zápasu zranili další tři hráči, a tak posledních dvacet minut dohrávali hořepničtí pouze v deseti. Od začátku se hrál značně neurovnaný fotbal plný nepřesností. Domácí se spoléhali hlavně na individuální schopnosti Ondry Petrů a Martina Jelínka. Hosté působili sehranějším a fotbalovějším dojmem. Většinu zápasu se hrálo před hořepnickou brankou. V první půli si hosté vypracovali dvě vyložené šance. Nejdříve se zblízka neprosadil červenořečický útočník, kterého skvělým zákrokem vychytal domácí gólman Kalivoda. Chvíli poté se hosté prezentovali zdařilou křídelní akcí, po níž ale střela hostujícího záložníka šla těsně nad.

 

Skóre se tak měnilo až ve 35. minutě, kdy centrovaný míč vyrazil brankář Kalivoda pouze před sebe na volného Kubánka, jehož následná střela skončila v hořepnické brance. Vedení hostů bylo zasloužené, domácím se totiž nedařilo skoro nic. A to hlavně v ofenzívě. Za celý první poločas hořepničtí nedokázali jakkoliv ohrozit červenořečickou branku, přesto se v posledních okamžicích první půle mohlo měnit skóre v jejich prospěch. Obrovskou hrubku brankáře Paťhy však domácí Vojta Filip nepotrestal, když ze dvou metrů přestřelil zcela prázdnou hostující bránu.

Zdecimovaný hořepnický tým dorazil v závěru opět Kubánek

Druhý poločas přinesl ještě šílenější podívanou než ten první. Domácím se hned v jeho úvodu zranil Vojta Filip, chvíli po něm i Tomáš Jelínek. A když v 70. minutě musel pro zranění ze hřiště i kapitán Ondra Petrů, museli hořepničtí zbytek zápasu absolvovat pouze o deseti hráčích. Hosté proti naprosto zdecimovanému týmu domácích nemuseli předvést pranic ze svého umění, přesto se po zápase mohli radovat z dvougólové výhry. Domácí za celý zápas nedokázali vystřelit na hostující branku, ve druhé půli se dokonce nedostali ani k sebemenšímu náznaku šance. Červenořečičtí, kteří ve druhém dějství v klidu kontrolovali hru, přidali gólovou pojistku v 85. minutě, kdy se míč se štěstím dostal k volnému Kubánkovi, jenž nekompromisní střelou pod břevno udělal tečku za fotbalovou nudou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hořepník
Pavel Dlouhý st. (funkcionář Hořepníka): Jsem na jedné straně rád, že hraje velké množství mladých hráčů, na druhé straně musím říct, že pokuď se nezapojí do hry naši klíčový hráči, tak tuto soutěž nemůžeme udržet. Dnes bylo k zamyšlení velké množství zranění a křečí na naší straně. V podstatě se netrénuje a každý by měl tudíž individuálně pracovat na své fyzické kondici, bez té se fotbal hrát nedá.




Sestavy


TJ Sokol Hořepník
J. Kalivoda [-] - T. Jelínek [-] (65. J. Blažek [-] ) , R. Filip [-] , V. Mezera [-] , L. Havlín [-] , P. Starka [-] , O. Petrů [-] , M. Jelínek [-] , P. Zíka [-] , P. Dlouhý [-] , V. Filip [-] (54. M. Severa [-] )

TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - M. Kubánek [-] , J. Kysela [-] , O. Staněk [-] , L. Chvalkovský [-] , J. Pelíšek [-] , J. Dýnek [-] , A. Kníže [-] (85. L. Vávra [-] ) , D. Roubal [-] , F. Košťál [-] , J. Popovič [-]

ŽK: 75. V. Mezera , 79. P. Zíka - 61. J. Dýnek .
Hráči zápasu: J. Kalivoda - M. Kubánek .
Místo: Hořepník. Počet diváků: 50. Rozhodčí: POUL Daniel - KAŇKA Antonín (N), ŽELIZŇÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.