0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plačkov v Ústrašíně ovládl druhou půli a domů veze tříbrankové vítězství


Branky


0

Fotbalisté Plačkova cestovali v sobotu do Ústrašína s jediným cílem, získat tři body. To se jim nakonec podařilo, když hlavně ve druhém poločasu zápas naprosto ovládli. Domácí se sice předvedli v lepším světle než v předchozích dvou kolech, přesto to nestačilo na víc než na tříbrankovou porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Zápas začal velmi svižně ze strany hostů, kteří v prvních deseti minutách tlačili a vytvořili si několik velmi zajímavých příležitostí, které ale zneškodnil ústrašínský brankář David Rohovec. Po úvodním tlaku hostů se hra celkem vyrovnala a i když hosté měli pořád více ze hry, domácí své fotbalové nedostatky nahrazovali velkou bojovností a výsledkově tak s favorizovanými plačkovskými fotbalisty dokázali v první půli držet krok.

Po pauze se favorizovaný Plačkov třikrát gólově prosadil a zaslouženě vyhrál

Začátek druhého poločasu přinesl zprvu vyrovnanou hru, ale pouze prvních patnáct minut. Poté již domácí defenzíva poprvé kapitulovala. V 63. minutě se prosadil plačkovský Lukáš Ehrlich. První gól zápasu vnesl klid na plačkovské kopačky, hosté poslézu hru již s přehledem kontrolovali. Ke konci zápasu již domácí fyzicky odpadli, čehož plačkovští využili ke gólové pojistce. Nejprve v 86. minutě přidal gólovou pojistku Zbyněk Štěpán a gólový účet zápasu uzavřel v 89. minutě hostující středopolař Jiří Kalivoda. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plačkov
Tomáš Kořenář (trenér Plačkova): Utkání bylo především o trpělivosti, už v prvním poločase jsme si vytvořili celou řadu vyložených příležitostí, ale doplatili jsme na špatnou koncovku. Druhou půli domácí odešli fyzicky a my jsme se gólově prosadili.



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - T. Dedera [-] , L. Doskočil [-] , P. Mazanec [-] , R. Hájek [-] , T. Kubiska [-] , M. Gebarovský [-] , R. Mazanec [-] (74. T. Křech [-] ) , P. Seknička [-] , M. Rod [-] , J. Dědouch [-]

TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - L. Palán [-] , M. Němec [-] (75. R. Smrčka [-] ) , J. Slavík [-] , R. Hájek [-] - F. Mottl [-] , J. Kašpar [-] , L. Ehrlich [-] , J. Kalivoda [-] , O. Kubů [-] - R. Štěpán [-] (56. Z. Štěpán [-] )

Hráči zápasu: D. Rohovec - J. Kalivoda .
Místo: Ústrašín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - DAVID Aleš (N), BĚLOCH Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.