Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nervózní zápas v Pelhřimově vítěze nepoznal, Maraton remizoval s Plačkovem


Branky


0

Šlágrem 6. kola nejvyšší okresní soutěže byl určitě zápas rozjetých maratonců z Pelhřimova proti silnému týmu Plačkova. Loňský mistr soutěže se mohl před tímto zápasem pyšnit skvělou produktivitou, když za poslední dva zápasy nastřílel do soupeřových sítí dvacet branek. Plačkov však není tým vyjukaných mladíků, kterým by se z toho měly rozklepat kolena. Nervózně hraný zápas pod přísným dohledem zkušeného arbitra Šenigla dospěl k remízovému konci, za remízu v poměru 3:3 si oba týmy do tabulky připsaly po bodu a i nadále patří k elitním celkům soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se k utkání sešli v silné sestavě, ve které nechyběl například kouč divizního Pelhřimova Martin Moravec. Konkurence v nabitém týmu maratonců je natolik velká, že loňský král střelců OP Borek Růžek prozatím pouze leští lavičku náhradníků. V Pelhřimově se od začátku hrálo utkání dobré úrovně, ve kterém se hosté prezentovali velmi dobrým výkonem po celé utkání. Domácí zřejmě pod vlivem posledních vysokých vítězství soupeře nejspíše podcenili a potom museli dohánět jeho náskok. Plačkovské poslal do vedení Rostislav Štěpán, po půlhodině hry bylo v hostujícím táboře ještě veseleji, když na dvoubrankový rozdíl zvyšoval Zbyněk Štěpán. Zkušené hráče Maratonu to však do kolen nesrazilo. Vědět o sobě dal kanonýr Zdeněk Pahr, který nejprve proměnil pokutový kop a ve 41. minutě vyrovnával na 2:2. Vedení hostům však záhy vrátil opět Zbyněk Štěpán.

 

Gólová přestřelka z první půle se ve druhém dějství již neopakovala. V 55. minutě se postaral o vyrovnání Tomáš Jeřábek a tím udělal i gólovou tečku za zápasem. Plačkov byl důrazný, rychlý, ale i fotbalový. Domácí se snažili za každou cenu vyhrát, ale to se jim nakonec nepodařilo. Hosté hrozili až do konce nebezpečnými protiútoky. Z hráčů je možno vyzvednout střelce dvou gólů na obou stranách, za domácí Zdeňka Pahra, za hosty Zbyňka Štěpána. Pro rozhodčího Šenigla nebylo utkání jednoduché, bylo plné střetů a tvrdých osobních soubojů, ale nakonec utkání s přehledem zvládl. 



Ohlasy k zápasu


FC Pelhřimov
Jan Nehyba (vedoucí mužstva Maratonu): Plačkov se představil jako silný soupeř. Chtěli jsme samozřejmě vyhrát a navázat na předešlé výkony, to se bohužel nepovedlo. Myslím si, že remíza je spravedlivá.




Sestavy


FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] , T. Vaněk [-] (46. J. Musil [-] ) , M. Moravec [-] (46. M. Podhráský [-] ) , L. Máca [-] , M. Vacek [-] (46. B. Růžek [-] ) , J. Pavouk [-] (56. L. Vacek [-] ) , V. Beneš [-] , K. Kocián [-] , T. Jeřábek [-] , J. Kratochvíl [-]

TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - L. Palán [-] , M. Němec [-] , J. Slavík [-] - J. Kalivoda [-] , L. Ehrlich [-] , F. Mottl [-] , T. Keller [-] - R. Zemek [-] , Z. Štěpán [-] , R. Štěpán [-] (64. R. Smrčka [-] )

ŽK: 32. T. Jeřábek , 63. L. Máca , 87. J. Musil - 27. J. Slavík , 65. T. Keller .
Hráči zápasu: Z. Pahr - Z. Štěpán .
Místo: tráva č.2. Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - ŠEREDA Zdeněk (N), HERNA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.