1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrataň si do Jiřic dojela pro bod


Branky


0

Jiřické trápení nebere konce. Tentokrát si ještě v loňské sezoně bétřídní Jiřice v domácím prostředí neporadily s Obrataní. Domácím se po sestupu vůbec nedaří. Oslabený tým Jiřic, jehož poznamenal odchod bratrů Sadských do sousedního Budíkova, v této sezoně zatím vyhrál pouze jednou. A to nad lídrem z Horní Cerekve. Obrataň, patřící k tomu lepšímu co Poutník liga nabízí, si z Jiřic odvezla bod za remízu 1:1, která je spravedlivým vyjádřením dění na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí, kteří se početné divácké návštěvě chtěli ukázat v mnohem lepším světle než před týdnem, vstoupili do zápasu aktivněji. Z několik šancí však obrataňského gólmana Kalinu nepřekonali. Vyšlo to až po půlhodině hry, přesněji ve 32. minutě utkání, kdy se krásnou střelou do šibenice z gólu radoval jiřický záložník David Vincenc. Do konce první půle se již skóre neměnilo, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

 

Ve druhém dějství se aktivita přesunula na hostující kopačky. Obratanští toužili po vyrovnání, což se jim podařilo v 56. minutě zápasu, když střelu Rostislava Flígra z hranice velkého vápna tečoval za záda bezmocného brankáře Krupičky jeden z domácích hráčů. Jiřičtí, kteří ve druhé půli prostřídali dohromady pět hráčů, již hostující obranu až do konce zápasu přelstít nedokázali, a tak si obě mužstva rozdělila po bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Stanislav Sadský (funkcionář Jiřic): K vidění byl vyrovnaný zápas. V první půli jsme byli aktivnější my, ve druhé půli pro změnu hosté, takže konečná remíza je pro oba týmy zasloužená




Sestavy


SK Jiřice
M. Krupička [-] - A. Borovička [-] (90. M. Trnka [-] ) , M. Novák [-] , R. Čepl [-] , M. Krankus [-] (46. T. Jůzl [-] ) , J. Vincenc [-] - D. Vincenc [-] (76. R. Pexa [-] ) , J. Záviška [-] , J. Jůzl [-] - P. Příhoda [-] (79. J. Hrůza [-] ) , D. Holoubek [-] (84. V. Domin [-] )

SK Obrataň
J. Kalina [-] - R. Flígr [-] , M. Pučálek [-] , R. Tábora [-] , D. Kudrnáč [-] , R. Buchar [-] , F. Hovorka [-] , M. Vesecký [-] , P. Čekal [-] , L. Melichar [-] , L. Menšík [-]

ŽK: 78. M. Novák - 45. R. Tábora .
Hráči zápasu: D. Holoubek - F. Hovorka .
Místo: Jiřice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - SADSKÝ Stanislav (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.