V. Kupka 86.
1:2
(0:0)
50. M. Kůta
62. J. Havel (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Cerekev potvrdila formu i v Kamenici nad Lipou a nadále vládne Poutník lize


Branky


86. V. Kupka - 50. M. Kůta , 62. J. Havel (p.)
0

Fotbalisté Horní Cerekve zvládli těžký zápas v Kamenici nad Lipou a díky zaváhání svých největších konkurentů mají na čele Poutník ligy náskok již pěti bodů. Rezerva Kamenice hosty sice trápila, ale hornocerekvičtí momentálně hrají ve velké pohodě, což potvrdili i na hřišti třetího mužstva loňské sezony. Po gólech Michala Kůty a Jakuba Havla si Horní Cerekev připsala další vítězství, tentokrát v poměru 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Kamenici diváci v prvním poločase gól neviděli

Prvních patnáct minut zápasu patřilo jednoznačně hostujícímu týmu, který si dokázal vytvořit tři velké šance, které však hosté nedokázali proměnit. Poté se hra přeci jenom vyrovnala. Hosté z Horní Cerekve hráli trpělivou kombinační hru a domácí hrozili především díky rychlým brejkům. Ve 32. minutě postupoval hostující Jaroslav Serbus sám na brankáře Davida Macháčka, který však výborným zákrokem udržel remízový stav. Na druhé straně zahrozil z přímého kopu David Schober, ale i jeho dokázal vychytat dobrým zákrokem hostující Libor Chadim. 

Horní Cerekev nakonec dovedla zápas do vítězného konce

Stejně jako úvod zápasu, tak i začátek druhého poločasu vyšel opět jednoznačně lépe hostujícímu týmu. V 50. minutě dokázali hosté prokombinovat domácí obranou a Michal Kůta střelou okolo domácího brankáře poslal hosty do vedení. Domácí byli opaření z branky a další ránu zasadil hostující záložník Jakub Havel, který z pokutového kopu po faulu Kupky dostal hosty do dvoubrankového vedení. S přibližujícím se koncem zápasu dokázali domácí přidat na tempu. Výsledkem toho byla nejprve hlavička Luboše Nováka těsně mimo bránu. Poté napřáhl domácí Vilém Kupka z pětadvaceti metrů a jeho střela zapadla za hostujícího brankáře. Závěr zápasu si hosté již pohlídali a získali tak zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč Kamenice "B"): Opravdu těžký zápas. Shodli jsme se v kabině, že jsme po postupu do Poutník ligy ještě nehráli proti lepšímu týmu. Měli jsme snahu a v obranné fázi jsme pracovali dobře, ale trochu nám vázl přechod do útoku. I když jsme soupeře potrápili, tak přesto dnes vyhrál lepší tým.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - L. Hadač [-] , J. Pfaur [-] (63. D. Růžička [-] ) , A. Schober [-] , L. Novák [-] - L. Kašparec [-] , P. Macháček [-] , V. Kupka [-] , D. Schober [-] (67. M. David [-] ) - J. Růžička [-] (60. P. Klusáček [-] ) , J. Vávra [-] (75. P. Zdeněk [-] )

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - J. Koten [-] , J. Razima [-] , A. Šimák [-] (84. O. Musil [-] ) - M. Kůta [-] , P. Chadim [-] , J. Havel [-] , L. Suchý [-] - J. Serbus [-] , M. Martínek [-] - J. Plachý [-] (77. Š. Filsoch [-] )

ŽK: 62. V. Kupka - 68. J. Razima , 85. J. Havel .
Hráči zápasu: D. Macháček - M. Kůta , J. Havel .
Místo: Kamenice n. Lipou. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ONDRÁČEK Milan - ŠTANGL Josef (N), MEZERA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.