3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Excelentní druhá půle dovedla Obrataň k výhře nad Počátkami


Branky


0

Do Obrataně v rámci osmého kola OP Pelhřimovska přijel silný tým Počátek, který ale přece jen po skvělém vstupu do soutěže trochu ztrácí formu. Potvrdilo se to i v Obratani. První půle sice vyzněla lépe pro hostující Spartak, po přestávce ale domácí zapnuli na vyšší rychlostní stupeň a zápas dvěma góly Aleše Vysibla otočili ve svůj prospěch. Gólovou pojistku poté přidal Menšík. Obrataň se po výhře 3:1 dostala v tabulce před svého soupeře a je již druhá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný první poločas vyzněl lépe pro hosty

Osmé kolo okresního přeboru proti sobě postavilo dva celky z popředí tabulky. Dal se očekávat vyrovnaný zápas, ale především pohledná hra. První poločas tomu tak ale vůbec nebylo, velký počet nepřesností byl důvodem mnoha chybných rozehrávek, a tak padl pouze jediný gól, a to po nečekaném útoku a minele v domácí obraně. V 18. minutě se prosadil hostující Pavel Wiener a Počátky šly do vedení. Do poločasu si Obrataň nedokázala vytvořit nějakou vážnější šanci na vyrovnání, proto šli hráči v poločase do kabin za stavu 0:1 pro Počátky.

Aleš Vysiblo vystřelil Obratani tři body

Co chybělo v prvním poločase, toho bylo ve druhé půli skutečně dost. Obrataň nastoupila hned od začátku druhé půle v úplně jiném tempu a soupeře zmáčkla na jejich polovině. Daniel Kudrnáč a další si vypracovali velký počet gólovek, ale vyrovnat se podařilo až v 67. minutě, když se po pěkné kombinaci prosadil domácí Aleš Vysiblo. Tlak pokračoval i nadále a bylo otázkou, kdy se skóre otočí. Tomu se tak stalo o deset minut později, když se znovu trefil Aleš Vysiblo. V 84. minutě pečetil svůj dobrý výkon brankou také Menšík a uzavřel tak konečné skóre 3:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň
trenér Obrataně: Za druhou půli jsme si určitě zasloužili vyhrát. Kdybychom proměnili šance hned z úvodu druhého poločasu, mohli jsme dohrávat více v klidu.

TJ Spartak Počátky
trenér Počátek: První poločas jsme hráli velmi efektivní fotbal. Soupeře jsme k ničemu nepustili a navíc se nám podařilo vstřelit gól. Bohužel jsme to neudrželi.



Sestavy


SK Obrataň
F. Vilímek [-] - D. Kudrnáč [-] , R. Buchar [-] , M. Vlach [-] , R. Tábora [-] (83. L. Polanecký [-] ) , F. Hovorka [-] , R. Flígr [-] (58. P. Kudrnáč [-] ) , A. Vysiblo [-] , L. Menšík [-] , J. Kalina [-] , L. Melichar [-]

TJ Spartak Počátky
F. Novotný [-] - D. Dedera [-] , M. Valeš [-] , V. Kocourek [-] , P. Wiener [-] (46. J. Vojta [-] ) , V. Hanzálek [-] , V. Šatara [-] , J. Doležal [-] , M. Tesař [-] , M. Pavlíček [-] (81. T. Novotný [-] ) , P. Neuber [-]

Hráči zápasu: A. Vysiblo - P. Wiener .
Místo: Obrataň. Počet diváků: 60. Rozhodčí: PŘIBYL Václav - KUBERA Josef (N), BRÝNA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.