4:2
(3:0)
64. F. Hovorka
90. F. Hovorka (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Žirovnice je po výhře nad Obrataní na bronzovém stupínku


Branky


14. O. Doležal , 19. M. Rušil , 32. D. Buchta , 54. O. Doležal - 64. F. Hovorka , 90. F. Hovorka (p.)
0

Záložní tým Žirovnice se po druhé výhře v řadě dostal na třetí příčku v tabulce. Tentokrát si B mužstvo Slavoje v domácím prostředí vyšláplo na silnou Obrataň. O majiteli tří bodů se rozhodlo již v prvním poločase, kdy si žirovničtí mladíci vypracovali tříbrankový náskok, který ve druhém dějství s přehledem uhájili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v jasné režii domácího Slavoje

První poločas začal pro Žirovnici slibně, když již v sedmé minutě byla na hosty nařízena penalta, kterou však Jakub Mach neproměnil. Ve 14. minutě se však domácí již radovali, když se přesnou střelou na vzdálenější tyč trefil Ondřej Doležal. Žirovnice byla v tuto chvíli pánem na hřišti. Vyústění toho byla druhá branka v 19. minutě, kterou vstřelil Matěj Rušil krásnou tvrdou ranou z třiceti metrů. Pak domácí ve dvou případech podržel skvělý brankář Roman Hanzal. Ve 32. minutě se zrodila další gólová situace po skvělé přihrávce mezi beky a unikající David Buchta podstřelil brankáře hostů. Závěr poločasu si domácí pohlídali a do kabin tak šli za jasného vedení 3:0.

Hosté se po přestávce zvedli, manko z první půle však smazat nedokázali

Obraz hry se ve druhém poločase naprosto změnil, hosté měli více ze hry a permanentně ohrožovali branku domácích, ale z branky se opět radovala Žirovnice. Po chybné rozehrávce hostujícího gólmana se zmocnil míče Ondřej Doležal, který deset metrů za velkým vápnem umístil střelu do pravé šibenice, to zrovna běžela 54. minuta. Pak už byli hosté pánem na hřišti a odměnou jim byla branka Franty Hovorky v 64. minutě, když se špílmachr hostů ocitl za zády obrany domácích a překonal Hanzala přízemní střelou k levé tyči. Hosté byli nebezpeční i nadále, ale skvěle chytal Roman Hanzal a měl i štěstí, když za jeho zády úřadovala branková konstrukce. Tlak hostů vyvrcholil až v 90. minutě, když domácí Kešner zahrál ve vápně rukou a Franta Hovorka se z pokutového kopu nemýlil. Rezerva Slavoje po výhře v poměru 4:2 přeskočila v tabulce svého sobotního soupeře z Obrataně a v Poutník lize se vyšplhala už na bronzovou příčku.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Pavel Rysl - obránce: Z mého pohledu jsme odehráli výborný první poločas, ale se hrou ve druhém poločase nemůžeme být spokojení. Jsme rádi, že body zůstaly doma, ale nutno říci, že by si za druhý poločas zasloužil i soupeř nějaký bod. Byli jsme šťastnějším týmem.




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
R. Hanzal [-] - P. Doležal [-] , J. Kešner [-] , J. Metlička [-] , J. Omasta [-] - M. Rušil [-] , D. Buchta [-] , M. Pokorný [-] , V. Morava [-] (27. A. Svoboda [-] ) - O. Doležal [-] , J. Mach [-] (85. T. Severa [-] )

SK Obrataň
F. Vilímek [-] - P. Kudrnáč [-] , R. Tábora [-] , D. Kudrnáč [-] (79. T. Šebesta [-] ) , R. Buchar [-] , F. Hovorka [-] , M. Vesecký [-] (56. R. Flígr [-] ) , P. Čekal [-] , J. Kalina [-] , L. Melichar [-] , L. Menšík [-]

ŽK: 37. M. Pokorný - 62. P. Čekal , 62. J. Kalina .
Hráči zápasu: R. Hanzal , M. Rušil - F. Hovorka .
Místo: Žirovnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BURZA Milan - SOSNOVEC Pavel (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.