Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Cerekev vypráskala dalšího soupeře


Branky


57. Š. Filsoch (vl.) , 72. O. Hájek - 7. J. Koten , 24. J. Plachý , 30. M. Martínek , 31. M. Kůta , 40. J. Serbus , 59. J. Serbus , 62. M. Martínek , 78. M. Martínek
0

Horní Cerekev v Poutník lize své soupeře nikterak nešetří. Po Hořepníku tentokrát zametla s Ústrašínem, kterému nasázela osm kousků. Vysoké vítězství tentokrát bylo naprosto očekávané. Pokuď by zápas dopadl bodovou ztrátou lídra tabulky, musel by se nejspíše svět zbláznit. Hornocerekvičtí tak i nadále pokračují ve své krasojízdě a zdá se, že tento rozjetý rychlík jen tak nikdo nezastaví. V čele tabulky má Horní Cerekev šestibodový náskok na druhý Maraton.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hosté hráli prvních pět minut s deseti hráči, pak mužstvo doplnil opozdilec Havel, jehož první dotek s míčem byl centr na vedoucí branku Kotena. Ústrašínu v tomto utkání chyběl čaroděj mezi třemi tyčemi, David Rohovec, který jako jeden z mála ústrašínských hráčů snese okresní měřítko. Cerekvičtí v Ústrašíně předváděli svou klasickou hru s rychlým pohybem, akce byly přímočaré, po dobré kombinaci dávali góly i do prázdné branky. Hosté dali do poločasu pět gólů, zajímavostí je, že se do statistik zapsalo pět různých střelců.


Ve druhé části hry již hra vedoucího týmu tabulky - patrně vlivem sebeuspokojení - ztratila na kvalitě, přesto měli hosté neustálou převahu s množstvím neproměněných šancí. Hornocerekvičtí zápas dotáhli s naprostým přehledem do vítězného konce, hattrickem se blýskl střelec posledních kol - Michal Martínek.


Ohlasy k zápasu



SK Horní Cerekev
Jiří Topka - trenér: Jako hlavní úkol do dalších zápasů vidím motivovat hráče k plnému nasazení po celých 90 minut hry. Ve většině zápasů máme výrazně lepší první poločas. A nelíbí se mi naše produktivita, pořád zůstává velké množství šancí neproměněno, to musíme zlepšit.



Sestavy


TJ FC Ústrašín
M. Štěpánik [-] - T. Dedera [-] , M. Pech [-] , D. Starý [-] , P. Hruška [-] (70. O. Hájek [-] ) , T. Kubiska [-] , M. Gebarovský [-] , J. Gebarovský [-] (80. D. Doskočil [-] ) , P. Mazanec [-] (65. P. Seknička [-] ) , M. Rod [-] , J. Dědouch [-]

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - A. Šimák [-] , J. Razima [-] , J. Koten [-] - J. Havel [-] , M. Kůta [-] , L. Suchý [-] , Š. Filsoch [-] - J. Serbus [-] , M. Martínek [-] - J. Plachý [-] (72. T. Pinkas [-] )

Hráči zápasu: M. Martínek .
Místo: Ústrašín. Počet diváků: 56. Rozhodčí: HÁNA Samuel - DAVID Aleš (N), MEZERA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.