4:1
(0:0)
65. J. Vávra (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kamenice venku stále tápe, tentokrát hladce prohrála v Obratani


Branky


0

Loňské největší překvapení Poutník ligy, rezerva Kamenice nad Lipou, se v tomto ročníku soutěže neskutečně trápí, a to hlavně při venkovních zápasech. Čtyři prohry a pouze jeden vstřelený gól, to je venkovní bilance rezervy Slovanu. To fotbalisté Obrataně naopak i v tomto ročníku potvrzují svou sílu a podle očekávání hrají o nejvyšší příčky tabulky. Po další domácí výhře se Obrataň usadila na bronzovém stupínku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka Flígra určila poločasové vedení Obrataně

Do Obrataně přijela v rámci 10. kola Poutník ligy rezerva Kamenice nad Lipou, která v souboji s domácím favoritem jen potvrdila své venkovní trápení. Zápas začal v Obratani sice bez delegovaného rozhodčího (1. poločas odpískal domácí Lukáš Vlach), ale hned vstřeleným gólem ve druhé minutě. Po rohu zavěsil hlavou Rostislav Flígr. Poté domácí promarnili několik šancí a na další góly si diváci museli počkat až do druhého poločasu.

 

 

V druhé půli domácí své vítězství pojistili třemi brankami

Začátek druhého dějství byl obdobný jako v první půli, Marcel Pučálek se trefil ve 49. minutě a po něm v 56. minutě Daniel Kudrnáč. Obrataň tak vedla už 3:0. Poté se v 65. minutě při pokutovém kopu prosadil hostující Lukáš Kašparec, který s přehledem snižoval na dvoubrankový rozdíl. To bylo ze strany hostů ale vše. Klid a jistotu zasloužených tří bodů pro Obrataň přinesl v 80. minutě druhý gól Marcela Pučálka. Domácí tak nakonec s přehledem vyhráli a drží si třetí místo v okresním přeboru.



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň
trenér: Jak již bývá zvykem, opět jsme neproměnili několik gólovek. Ale nakonec jsme zaslouženě vyhráli.

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
trenér: Obrataň byla od začátku lepším mužstvem. V poločase jsme drželi ještě hratelný výsledek, ale dva rychlé góly v druhém poločase zápas rozhodly.



Sestavy


SK Obrataň
F. Vilímek [-] - A. Vysiblo [-] , R. Flígr [-] , M. Pučálek [-] , R. Tábora [-] , D. Kudrnáč [-] , R. Buchar [-] (80. T. Šebesta [-] ) , F. Hovorka [-] (64. M. Vlach [-] ) , M. Vesecký [-] , P. Kudrnáč [-] , L. Menšík [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , J. Pfaur [-] (56. O. Joza [-] ) , A. Schober [-] , L. Novák [-] , L. Hadač [-] - V. Kupka [-] , J. Vávra [-] (85. P. Šiška [-] ) , P. Macháček [-] , D. Slabý [-] (71. J. Ira [-] ) - J. Růžička [-] (46. D. Růžička [-] )

Hráči zápasu: M. Pučálek - J. Vávra .
Místo: Obrataň. Počet diváků: 50. Rozhodčí: MRÁČEK Martin - TÁBORA Rudolf (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.