Z. Káva 24.
1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Cerekev se zapotila, v Červené Řečici o své výhře rozhodla až v závěru


Branky


0

Lídr tabulky cestoval do Červené Řečice bez čtyř hráčů základu, někteří hráči navíc měli v nohách dopolední zápas za B tým. Horní Cerekvi nesedělo ani malé červenořečické hřiště, na kterém prostoru ke kombinaci moc nebylo. A tak se hrála poměrně vyrovnaná partie, ve které měli domácí ke třem bodům nečekaně blízko. Hosté strhli vítězství na svou stranu až skvělým finišem, kdy po gólech Martínka a Kotena přece jen bral body velký favorit zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zápasu v Červené Řečici se odehrál za mírné převahy favorizované Horní Cerekve. Do vedení však šli domácí. Sporný gól vstřelil Zdeněk Káva poté, co sudí Reich nerespektoval signalizovaný ofsajd a nechal pokračovat ve hře. Do přestávky už gól nepadl, i když několik šancí zejména na hostující straně po gólu volaly.

 

Ve druhé půli se favorit zápasu začal prosazovat stále více, když měl fyzicky i herně značně navrch. Vyjádření převahy ale přišlo až v samém závěru. Nejprve v 84. minutě vyrovnával Michal Martínek, v 88. minutě pak o majiteli tří bodů rozhodl hornocerekvický obránce Josef Koten.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Cerekev
Jiří Topka - trenér: Vzhledem k četným absencím hráčů základní sestavy nastoupili čtyři hráči B-mužstva, kteří měli v nohách náročný dopolední zápas s Hněvkovicemi. V našem mužstvu vynikl Michal Kůta, u soupeře oceňuji zejména výkon brankáře.



Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - L. Chvalkovský [-] , J. Dýnek [-] , P. Dýnek [-] (66. A. Kníže [-] ) , J. Popovič [-] - P. Pavelka [-] , O. Staněk [-] , D. Roubal [-] - Z. Káva [-] , M. Kubánek [-] , L. Vesecký [-] (81. J. Pelíšek [-] )

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - J. Koten [-] , A. Šimák [-] - M. Kůta [-] , J. Havel [-] - J. Serbus [-] , M. Martínek [-] - J. Plachý [-] , P. Staněk [-] , M. Havelka [-] (81. T. Podařil [-] ) , T. Pinkas [-] (46. A. Bečica [-] )

ŽK: 40. J. Dýnek , 45. J. Popovič , 90. L. Chvalkovský - 48. J. Koten , 90. J. Plachý .
Hráči zápasu: T. Paťha - M. Kůta .
Místo: Č. Řečice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Reich Milan - GAUPMANN Vít (N), ŠIMÁK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.