0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalová nuda v Žirově, diváci na branku čekali marně


Branky


0

Dalo se to čekat. V Žirově se utkaly týmy, které disponují výbornými obranami, směrem dopředu se jak Žirov, tak Červená Řečice dlouhodobě trápí, takže konečná bezbranková remíza ze vzájemného duelu není ničím překvapivým. Oba celky v zápase postrádaly několik svých opor, takže třicítka diváků v Žirově velkou část zápasu prozývala. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli šancí jako šafránu, skóre se neměnilo

Domácí i hosté nastoupili v okleštěné sestavě, když Řečici chyběl například Košťál, Kubíček nebo nová akvizice s mládežnickými kořeny v pražských Spartě a Bohemians Lukáš Vesecký. Za domácí zase nemohli nastoupit základní stavební kameny Morava, Haruda a Hána.     Na herním projevu obou týmů byly absence znát a hrál se spíše bojovný a tvrdý fotbal. V první šanci se v úvodu ocitl žirovský kůň Šanda, když po dlouhém výkopu Jonáše předvedl svůj důraz, předběhl stopery a samostatný únik z boku zakončil střelou po zemi, se kterou si však Paťha v bráně Řečice nohou poradil. V následujících minutách se hrálo za silné územní převahy hostů. Jejich tlak nebyl přímo nebezpečný, když většinou končil na hranici velkého vápna. Z dálky postupně zkoušeli pozornost Jonáše Pavelka, Nenadál nebo Káva. Domácí hrozili pouze z rychlých brejků, ale žádnou výraznou šanci si také nevytvořili.

Koření fotbalu nepřišlo ani po přestávce, bojovný zápas skončil bez branek

I druhý poločas pokračoval v nastoleném tempu a na hřišti probíhal tuhý boj. Hosté drželi častěji míč u svých kopaček a domácí spoléhali na brejky a standardní situace. Po jedné z nich se mohl prosadit žirovský Náměstek, ale jeho střela byla zblokovaná Dýnkem, následná dorážka Lubomíra Jonáše už otřásla 50 metrů vzdálenou jabloní v zahradě za bránou.     Hosté svůj tlak přetavili opět spíše do střel ze střední vzdálenosti, když štěstí zkoušeli opět nejčastěji Nenadál a Pavelka. Nejblíže ke skórování měl již zmíněný David Nenadál, který ač nízkou postavou, mohl po centrech z boku nejméně třikrát zakončovat do prázdné branky, ale v prvním případě ho zblokovali domácí, ve zbývajících poté dokonce vlastní spoluhráči. Pro oba týmy byl poté závěrečný hvizd spíše vysvobozením. Boji přihlíželo 30 diváků a s přehledem jej řídil Kolář.


Ohlasy k zápasu


TJ Střepina Žirov
Jiří Doležal - trenér: Utkání sluší remíza, nedalo se na to dívat. Hosté byli fotbalovější a celkově nebezpečnější, domácí zase bojovnější. Na poměry našich zápasů s Řečicí se hrálo klidné utkání.




Sestavy


TJ Střepina Žirov
J. Jonáš [-] - J. Brož [-] , R. Bratrů [-] , P. Křivan [-] , J. Cvrček [-] (46. R. Mašát [-] ) - D. Němec [-] , M. Bělík [-] , L. Jonáš [-] , V. Bendl [-] - T. Náměstek [-] (69. J. Nacházel [-] ) , R. Šanda [-] -

TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - J. Popovič [-] , L. Chvalkovský [-] , J. Dýnek [-] - A. Kníže [-] (85. M. Čech [-] ) , P. Pavelka [-] , D. Roubal [-] - M. Kubánek [-] , Z. Káva [-] (60. J. Pelíšek [-] ) - K. Hovorka [-] (72. J. Kysela [-] ) , D. Nenadál [-]

ŽK: 23. R. Šanda , 55. L. Jonáš - 57. A. Kníže , 77. J. Dýnek .
Hráči zápasu: P. Křivan - D. Nenadál .
Místo: Žirov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOLÁŘ Jan - DANIEL Julius (N), ŠŤASTNÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.