Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrataň měla nečekané problémy, nakonec však outsidera z Ústrašína porazila


Branky


0

Velký předzápasový favorit, domácí Obrataň, měla s hostujícím Ústrašínem nečekané trable. Ač v poli byli domácí jasně lepším mančaftem, chabá koncovka a chyby v obraně stály za tím, že zkraje druhé půle bylo zaděláno na senzaci, když hosté šli Markem Pechem do vedení. To ale bylo z jejich strany vše, domácí poté ještě zvýšili tempo hry, za což byli odměněni třemi brankami. Konečný result - zasloužená výhra Obrataně v poměru 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorizovaná Obrataň v první půli z převahy nevytěžila skoro nic

Domácí Obrataň byla od počátku zápasu aktivnějším mužstvem. Hned ve 3. minutě se prosadil útočící Daniel Kudrnáč a Obrataň šla do rychlého vedení. Hrálo se převážně na půli Ústrašína. Obrataňští opět spálili mnoho tutovek a byli za to potrestáni. V 36. minutě skóroval po chybách v obraně hostující Tomáš Kubiska. Do šaten se tak v poločase odcházelo za vyrovnaného stavu 1:1.

Tříbodovou pečeť na výhru Obrataně dal Marcel Pučálek

Hned z první akce druhé půle padla branka a opět do sítě domácích, když se trefil Marek Pech. Ústrašín se tak překvapivě ujal vedení, i přesto, že ze hry měli více hráči Obrataně. Od té doby však hráli pouze domácí. Po pěti minutách vyrovnal umístěnou hlavičkou Lukáš Vlach. To nebylo vše, v 60. a 70. minutě se po pohledných akcích prosadil dvakrát domácí Marcel Pučálek. Obrataň tedy vyhrála zcela zaslouženě 4:2 a získala další důležité body pro stíhání čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň
Jaroslav Přibyl - trenér: Nevěřil jsem vlastním očím, když jsme dostali gól na 2:1. Myslel jsem, že nás o zápas opět připraví neproměněné šance, naštěstí jsme se dokázali rychle vrátit do zápasu a utkání nakonec zvládnout.

TJ FC Ústrašín
Radek Klap - trenér: Soupeř byl jednoznačně fotbalovější. My jsme však dokázali vždy po chybě trestat, bohužel to na body nestačilo.



Sestavy


SK Obrataň
J. Kalina [-] - R. Flígr [-] , M. Pučálek [-] , L. Vlach [-] , R. Tábora [-] (40. P. Šimek [-] ) , D. Kudrnáč [-] , R. Buchar [-] , F. Hovorka [-] , M. Vesecký [-] , L. Melichar [-] (67. P. Kudrnáč [-] ) , L. Menšík [-]

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - T. Křech [-] , M. Pech [-] , P. Hruška [-] (75. J. Dědouch [-] ) , R. Mazanec [-] , T. Kubiska [-] (62. L. Doskočil [-] ) , M. Gebarovský [-] , P. Nápravník [-] , J. Gebarovský [-] , M. Rod [-] , P. Seknička [-]

Hráči zápasu: M. Pučálek - T. Kubiska .
Místo: Obrataň. Počet diváků: 50. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - TÁBORA Rudolf (N), DAVID Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.