3:2
(2:2)
10. Z. Pahr
28. Z. Pahr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kamenice nad Lipou si vyšlápla na pelhřimovský Maraton


Branky


31. O. Joza , 42. J. Růžička , 79. L. Kašparec - 10. Z. Pahr , 28. Z. Pahr
0

Velké překvapení se zrodilo na krásném hřišti v Kamenici nad Lipou. Domácí rezerva Slovanu, které se v této sezóně příliš nedaří, po velkém boji udolala soupeře z nejsilnějších, Maraton Pelhřimov. Maratonci odvykli prohrám, tentokrát se však museli sklonit před uměním nadšeně bojujících hráčů Kamenice. Hosté tak nevyužili šanci, kterak se přiblížit odpočívající Horní Cerekvi, v tabulce se navíc propadli až na čtvrtou příčku. Domácí se naopak po překvapivém zisku tří bodů usadili v poklidném středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Pahr načal Kamenici dvěma góly, domácí však ještě do pauzy srovnali krok

Domácí Růžička sice ve 4. minutě nastřelil tyč, ale poté již hra patřila Maratonu. V první dvacetiminutovce bylo k vidění na hřišti především držení míče od hostujícího týmu a hra na rychlé brejky od domácího mužstva. V desáté minutě vyhrál souboj hostující Míra Vacek a po přihrávce vsítil branku kanonýr Zdeněk Pahr. Ve stejném duchu se neslo utkání i dál a po chybách v domácí obraně dal ve 28. minutě svojí druhou branku hostující Pahr. O tři minuty později šli domácí do přečíslení tři na dva a střelou z hranice vápna snížil stav Joza. Tři minuty před poločasem využili domácí přesnou rozehrávku a po pěkné akci Jan Růžička svojí střelou okolo brankáře Vaverky vyrovnal stav zápasu. 

Náhradník hrdinou - střídající Lukáš Kašparec vystřelil domácím překvapivé vítězství

Ve druhém poločase byla Kamenice lepší, především díky lepšímu pohybu.  Domácí hrozili, přesto i hosté mohli vsítit branku, ale Mifka  dokázal vyražený balon chytit. Rozhodující moment zápasu přišel v 78. minutě po přečíslení obrany Maratonu, kdy dokázal domácí Lukáš Kašparec zaslouženě dorazit do brány Pelhřimova míč a poslal tím rezervu Slovanu poprvé v zápase do vedení. Poté ještě měli domácí dvě solidní příležitosti, stav utkání už se ale neměnil. Kamenice si dokázala pohlídat s přehledem koncovku a zaslouženě si připsala tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Jan Pfaur - hráč: Šli jsme do zápasu s tím, že už konečně chceme prolomit krizi a získat nějaké body, a vzhledem k ostatním výsledkům jsme i bodovat museli. Začátek byl z naší strany celkem dobrý. Pak jsme však dostali dva laciné góly. Ale dneska bylo na všech hráčích vidět, že zápas chceme zlomit na svoji stranu a všichni makali na 100 procent. Výsledkem toho byl myslím i náš zasloužený obrat na 3:2. Všichni hráči dneska odvedli velice bojovný výkon, který nám chyběl v minulých utkáních, a jsme rádi, že jsme protrhli řadu porážek.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Mifka [-] - J. Pfaur [-] (60. L. Kašparec [-] ) , A. Schober [-] , L. Novák [-] , L. Hadač [-] - D. Slabý [-] , J. Strašík [-] , P. Macháček [-] (46. M. David [-] ) , V. Kupka [-] (89. D. Schober [-] ) - O. Joza [-] (83. J. Ira [-] ) , J. Růžička [-] (64. J. Pavlas [-] )

FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] (46. B. Růžek [-] ) , T. Vaněk [-] , M. Prchal [-] , L. Máca [-] , M. Vacek [-] (56. L. Vacek [-] ) , K. Musil [-] , V. Beneš [-] , K. Kocián [-] , J. Kratochvíl [-] , M. Podhráský [-]

ŽK: 36. L. Hadač , 57. M. David - 45. L. Máca , 55. V. Beneš , 59. T. Vaněk .
Hráči zápasu: D. Slabý , O. Joza - Z. Pahr .
Místo: Kamenice n. Lipou. Počet diváků: 50. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - ŠTANGL Josef (N), HERNA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.