4:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:00

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení v Božejově. Domácí přehráli favorita z Počátek


Branky


7. P. Kubů , 70. J. Vacek , 86. M. Havlík , 88. P. Kubů - 32. D. Švarc , 74. V. Kocourek
0

V neděli odpoledne nastoupil Božejov v domácím prostředí poprvé po zimní přestávce, a to proti týmu z horní poloviny tabulky TJ Spartak Počátky. Při posledním střetnutí s tímto týmem však Božejov odjížděl z horké počátecké půdy s debaklem 5:1. Přičemž tento stav byl zapříčiněn především rozsáhlou marodkou hráčů A-týmu a tak to do svých rukou museli vzít dorostenci. Ale zápas po zimní přestávce měl ovšem už od začátku jiný průběh. Božejovští v něm svého soka přehráli a získali do mistrovské tabulky cenné tři body, díky nimž se trochu vzdálili od sestupových vod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Božejově v první půli stříleli jen kanonýři, domácí poslal do vedení P. Kubů st, za hosty odpověděl Kocourek

Božejov nastoupil v mírně pozměněné sestavě oproti zápasu v Obratani. Absentujícího Menharda nahradil na postu levého obránce Smejkal a na hrotu útoku se po boku  nejlepšího střelce Božejova, Pavla Kubů st., objevil Marek Havlík, který nahradil Pavla Smítku. Na lavičce ovšem byli připraveni zasáhnout do hry i zkušenější hráči jako Fučík, Kopejtko či Jan Vacek ml.

 

Zápas začal pro hosty velmi nelichotivě, kdy už v 7. minutě se po krásném pasu od Šátka prosadil Kubů st. To byla hned na začátku utkání pro hosty studená sprcha, avšak ti nesložili zbraně, proč taky, vždyť v tu chvíli byl stav jen 1:0 pro domácí. Hosté z Počátek vrátila do hry chyba brankáře Haška, kterému do branky zapadla nepříliš těžká střela počáteckého Kocourka. Do konce poločasu se již nic zásadního nestalo a tak se odcházelo do kabin za vyrovnaného stavu.

Favorit v Božejově klopýtl, domácí třemi brankami po pauze získali cenný skalp

Po přestávce Počátky zvýšily svojí aktivitu, po které v 1. poločase nebylo ani památky, ale přesto jí nedokázaly přeměnit v gól. Božejov potřeboval zvýšit tu svojí, a tak šel na plac Jan Vacek ml., který v 53. minutě vystřídal Pavla Kubů ml. Netrvalo dlouho a Božejov svojí aktivitu přetavil v gól. Bylo to po standartní situaci, kdy se nádherným přímým kopem, ala Lionel Messi, trefil Jaroslav Kumžák. 60 minuta, 2:1.

 

O deset minut později už domácí vedli dokonce o dva góly a to po akci, kterou načal Kubů. Ten zatáhl míč na soupeřovu půli, přihrál Šátkovi, který nádherným centrem našel Vacka, a ten zvyšoval takříkajíc do prázdné brány - 3:1. Počátky dokázaly poté jen snížit a to zásluhou Kocourka v 76. minutě.

 

Na hřišti v tu chvíli bylo pěkně dusno. V 80. minutě obdržel Roman Koubek žlutou kartu za nedovolené zastavení protihráče. Atmosféra vyvrcholila v 83. minutě, kdy se Kubů snažil vyšťourat míč z pod nohou Vojty, ten to psychicky neunesl, a po odpískání rozhodčího, nakopl do holeně střelce první branky. Za nesportovní chování se tedy obránce hostů poroučel do kabin. To byla voda na božejovský mlýn. V 88. minutě dostal Kubů míč, prokličkoval se pokutovým územím, obhodil si brankáře hostů a zvyšoval na konečných 4:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Božejov
Tomáš Hašek - brankář: Vyhráli jsme zaslouženě, Počátky toho moc nepředvedly a my hráli dobře odzadu. Nastoupili jsme na ně a dali první gól, to bylo hodně důležitý, pak jsme je sice trochu vrátili do hry tou mojí chybou, ale v kabině jsme si o půli řekli, že to půjde, jen když budeme aktivní a nakonec se nám podařilo to dotáhnout na vítězství. Důležitý tři body.




Sestavy


TJ Sokol Božejov
T. Hašek [-] - M. Havlík [-] , P. Kubů [-] , V. Kocián [-] , J. Kumžák [-] (53. J. Vacek [-] ) , P. Kubů [-] , J. Šátek [-] (89. P. Smítka [-] ) , J. Kumžák [-] , M. Carva [-] , R. Koubek [-] , O. Smejkal [-]

TJ Spartak Počátky
T. Novotný [-] - T. Pavlíček [-] (60. T. Vít [-] ) , R. Měkuta [-] , V. Kocourek [-] , D. Švarc [-] (88. V. Hanzálek [-] ) , T. Vlček [-] , D. Blažek [-] , J. Doležal [-] , M. Tesař [-] , M. Pavlíček [-] (79. J. Vojta [-] ) , D. Dedera [-]

ŽK: 80. R. Koubek . ČK: 83. J. Vojta .
Hráči zápasu: J. Šátek , P. Kubů - V. Kocourek .
Místo: Božejov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: BEZSTAROSTA Jiří - KNĚŽÍNEK Jiří (N), BRÝNA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.