1:1
(1:0)
53. D. Roubal (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červená Řečice si dojela k Budínu pro překvapivý bod


Branky


39. M. Pokorný - 53. D. Roubal (p.)
0

Rezerva žirovnického Slavoje nenavázala na týden staré vítězství proti Plačkovu, když tentokrát pouze remizovala s hostující Červenou Řečicí. Domácího favorita poslal sice do vedení Martin Pokorný, další branky v hostující síti se však diváci nedočkali. Žirovničtí navíc byli po přestávce za svou pasivitu potrestáni brankou červenořečického Roubala, který se štěstím proměnil pokutový kop, čímž rozhodl o tom, že se u Budína body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokorného gól dal domácím poločasové vedení

Do zápasu Žirovničtí nastoupili hodně vlažně, takže tempo zápasu v úvodní čtvrthodině diktovali hosté z Červené Řečice, kteří si ale žádnou velkou šanci nevytvořili, což ostatně platilo i o zbytku prvního poločasu, kdy šancí na obou stranách bylo jako šafránu. Střílelo se hodně z dálky a za zmínku stojí dvě nastřelená břevna hostujicího fotbalového bohéma Zdeňka Kubíčka. Domácí vytěžili v první půli z minima maximum, když se prosadil Martin Pokorný - 1:0. Ve 43. minutě se zbytečně nechal vyloučit hostující Aleš Kníže, a tak se červenořečickým neodcházelo do kabin zrovna zvesela.

Oslabení hosté to nevzdali, ze Žirovnice vezou překvapivý bod

Červenořečičtí ve druhé půli zmobilizovali síly. Byli pohyblivějším týmem a patrná byla i jejich větší chuť po vítězství. Hosté byli za svou aktivitu odměněni v 53. minutě, když se štěstím proměnil pokutový kop David Roubal. Ze strany domacích byla hra velice nepřesná. Když běžela 80. minuta zápasu, tak se ocitl ve vápně domácí Pokorný a i když překonal hostujícího gólmana Paťhu, tak gól nemohl být uznán pro ofsajd. Pět minut před koncem mohl strhnout vedení na hostující stranu Kubíček poté, co se domácím nepovedl ofsajd systém. Zkušený hostující záložník v samostatném úniku sice přehodil vyběhnuvšího brankáře Kadlece, balón však prázdnou bránu o kousek minul, a tak se na Budíně body dělily.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Martin Pokorný - hrající trenér: Hosté byli bojovnější a pohyblivější. Myslím si, že remíza zápasu sluší. Chtěli jsme v tomto zápase urvat tři body, ale vzhledem k průběhu bod bereme.




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
O. Kadlec [-] - P. Doležal [-] , J. Omasta [-] (30. J. Mach [-] ) , R. Hřib [-] , P. Rysl [-] (46. Z. Musil [-] ) - O. Doležal [-] , M. Duba [-] (86. M. Žižka [-] ) , J. Metlička [-] , M. Rušil [-] (76. T. Severa [-] ) , L. Malý [-] - M. Pokorný [-]

TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - L. Chvalkovský [-] , D. Roubal [-] , J. Popovič [-] - A. Kníže [-] , Z. Kubíček [-] - M. Kubánek [-] , Z. Káva [-] - J. Dýnek [-] , J. Keller [-] (81. J. Pelíšek [-] ) , O. Staněk [-]

ŽK: 32. P. Rysl , 75. M. Rušil - 22. Z. Kubíček . ČK: 43. A. Kníže .
Hráči zápasu: O. Kadlec , R. Hřib - D. Roubal , Z. Kubíček .
Místo: Žirovnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOLUB Miroslav - SOSNOVEC Pavel (N), GAUPMANN Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.