4:2
(1:1)
27. Z. Pahr
52. Z. Pahr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílený Ústrašín se po výhře nad Maratonem odlepil ode dna


Branky


41. J. Vonásek , 75. T. Dedera , 79. J. Vonásek , 90. D. Rohovec - 27. Z. Pahr , 52. Z. Pahr
0

Ústrašín táhne za záchranou. Tým, jenž na podzim získal chudých sedm bodíků, na jaře válí, když slaví druhou výhru v řadě. Po vítězství nad Hořepníkem si Ústrašínští vyšlápli na pelhřimovský Maraton. Zmrtvýchvstání žlutočerných má ale své opodstatnění. Do Ústrašína se vrátil Jan Vonásek, nyní obranné řady vyztužil exhořepnický Radek Popelka a také Pavel Běloch, který ještě pamatuje Átřídní ústrašínské časy. Ústrašín, stejně jako před týdnem, o své výhře rozhodl v poslední čtvrthodince. Hostům nepomohli ani dvě branky kanonýra Pahra. Ústrašínští tak po výhře 4:2 poslali Černého Petra do Hořepníka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Maraton poslal do vedení Pahr, poločasovou remízu zařídil Jan Vonásek

Zápas posledního Ústrašína s Maratonem Pelhřimov začal šancemi domácích, Starý s Pechem si však v zakončení počínali nepřesně. Poté přebrali iniciativu hosté z Pelhřimova, kteří se ve 27. minutě zápasu také dostali do vedení. Postaral se o to kanonýr Zdeněk Pahr, jenž obešel tři protihráče a přesně trefil zařízení. Ačkoliv hosté měli až do konce poločasu více ze hry, do kabin se šlo za nerozhodného stavu. Ve 41. minutě vybojoval na půlící čáře míč Jan Vonásek pro Daniela Starého, jenž postupoval sám na brankáře, gólman Vaverka sice jeho střelu vyrazil, ale pouze k nohám Jana Vonáska, pro kterého už nebyl problém přesně zamířit.

Ústrašín po přestávce vybojoval další tři body, trefil se i hrající brankář Rohovec

I ve druhém poločase měli hosté více ze hry. V 52. minutě se navíc dostali znovu do vedení a opět u toho byl postrach okresních obránců, Zdeněk Pahr 1:2. V tu chvíli nic nenasvědčovalo tomu, že by hosté měli mít problémy s udržením výsledku. Opak však byl pravdou. Domácí bojovníci poté zabrali, když hrozili zejména z rohových kopů. Vyrovnání se Ústrašín dočkal v 75. minutě, kdy se po závaru v šestnáctce prosadil střídající Tomáš Dedera.

 

Ještě veseleji bylo v domácím táboře o pár minut později, kdy Ústrašín zahrával ze vzdálenosti 18 metrů trestný kop, k míči se postavil Jan Vonásek, na jehož přesnou střelu k tyči brankář Vaverka nestačil zareagovat. Razítko na domácí vítězství dal v poslední minutě zápasu hrající brankář Ústrašína David Rohovec, kterého do šance krásným balónem za obranu vyslal Pavel Běloch. Rohovec počtvrté rozesmutnil hostujícího gólmana Vaverku a stvrdil tak překvapivé vítězství do té chvíle posledního Ústrašína.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Ústrašín
Radek Popelka - hráč: Je to zvláštní pocit, před týdnem jsem ještě hrál s Hořepníkem právě proti Ústrašínu, ale kluci mne přijali dobře. Mám teď novou motivaci a chuť do hry. V Ústrašíně je hodně mladých hráčů, kteří potřebují trochu zklidnit, to bude můj úkol. Dneska to byl vyrovnaný zápas, bylo to hlavně o obraně, ta nám fungovala dobře. V závěru jsme měli víc sil než soupeř, proto jsme vyhráli.




Sestavy


TJ FC Ústrašín
R. Prokýšek [-] - D. Starý [-] (62. T. Dedera [-] ) , M. Pech [-] , J. Vonásek [-] (84. D. Rohovec [-] ) , P. Běloch [-] , P. Mazanec [-] (70. J. Gebarovský [-] ) , R. Popelka [-] , P. Nápravník [-] , M. Gebarovský [-] (85. T. Křech [-] ) , M. Rod [-] , D. Masher [-]

FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] , B. Růžek [-] , M. Moravec [-] , L. Máca [-] , M. Vacek [-] , K. Musil [-] , L. Vacek [-] , K. Kocián [-] , M. Prchal [-] , M. Podhráský [-]

ŽK: 64. P. Mazanec - 11. M. Vacek , 66. M. Prchal , 90. L. Máca .
Hráči zápasu: P. Běloch , J. Vonásek - Z. Pahr .
Místo: Ústrašín. Počet diváků: 58. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - NOVÁK Petr (N), ŠEREDA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.