3:2
(1:1)
21. L. Novák (vl.)
55. L. Vesecký
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kamenice doma umí, tentokrát udolala červenořečický Tatran


Branky


5. J. Houser , 83. O. Joza , 88. J. Ira - 21. L. Novák (vl.) , 55. L. Vesecký
0

Rezerva Kamenice nad Lipou v 17. kole Poutník ligy potvrdila, že se na svém hřišti cítí daleko lépe než na hřištích soupeřů. Ale tentokrát měl Slovan namále, když hostující Červená Řečice byla zdatným soupeřem a k bodovému zisku jí dělily minuty. Domácí však v závěru zápasu strhli vítězství na svou stranu, když jim tři body vystřelili střídající hráči, Ondřej Joza a Jan Ira.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích nebyl gólově vyjádřen, poločas skončil nerozhodně

Po celý zápas se hrálo za mírné či větší převahy domácích. Hned od první minuty si rezerva Slovanu začala vytvářet šance, ale Kašparec a poté Spěváček neuspěli. Hostující brankář Paťha dokázal nebezpečné střely zneškodnit. Přesto se domácí zaslouženě ujali vedení, když se prosadil pěknou střelou k tyči Jarda Houser.

 

Hosté z Červené Řečice byli nebezpeční především díky standartním situacím. Ve 21. minutě si dobře zahranou standartní situaci srazil domácí Luboš Novák do vlastní branky a bylo vyrovnáno. S postupujícím časem tlak domácích zesiloval, přesto se i přes dobré možnosti, kdy nebezpečně hlavičkoval Strašík a střílel Houser, hlavně díky výborným zákrokům brankáře Paťhy šlo do kabin za vyrovnaného stavu.

Střídající Jan Ira vystřelil Kamenici tři body

Ve druhém poločase domácí opět zatlačili hosty. Branku však dokázali vstřelit hosté deset minut po poločase, kdy hostující Vesecký dokázal ze třiceti metrů pěkně přehodit domácího brankáře Davida Macháčka - 1:2. Tato branka přeci jenom tlak domácích na deset minut utlumila. Poté však otěže zápasu již přebrali hráči Slovanu. Do velkých šancí se dostal domácí Houser, Strašík a Kašparec, brankou to však neskončilo.

 

Sedm minut před koncem rozjel domácí Ira akci, po níž se dostal Joza na hranici vápna do šance a na druhý pokus dokázal překonat hostujícího brankáře. Domácí se i nadále tlačili za výhrou a nakonec se jim to podařilo, když se po centru dostal na zadní tyči k míči Jan Ira a brankou dvě minuty před koncem zápasu dodal zasloužené tři body domácím.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - záložník: Od začátku zápasu jsme šli za výhrou. Šance jsme však nedokázali proměnit i díky výbornému výkonu hostujícího brankáře. Opět jsme tak měli problémy dát branku. Hosté tak šli nakonec do vedení. Přesto jsme se snažili a nakonec i dokázali v závěru otočit stav zápasu a zaslouženě vyhrát.

TJ Tatran Červená Řečice
Ondřej Staněk - záložník: "Nastoupili jsme v oslabené sestavě kvůli absenci čtyř hráčů základní sestavy, což bylo znát a také se to projevilo hned v prvních deseti minutách, kde jsme nevydrželi tlak domácích a dostali jsme gól, ale musím říci, že tím jsme se trošku vzpamatovali a i přes naší nesouhru se nám podařilo s trochou toho štěstíčka srovnat stav a udžet ho i přes urputný nátlak domácích až do poločasu. Druhou půli jsme očekávali, že domácí ještě přitvrdí, což se také stalo, avšak nebylo jim to nic platné, protože se nemohli přes naší obranu propracovat do zakončení, i když nás celkem slušně přehrávali, navíc po výkopu naší obrany se nám podařilo skóre zápasu z naší strany ještě navýšit. Po střídání domácích v závěru zápasu jim však jejich aktivita konečně začala nést ovoce a opět se štěstím, se jim podařilo srovnat na 2:2, pak ještě v závěru zápasu dali gól na 3:2 a na to už jsme nedokázali reagovat."



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , J. Pfaur [-] , A. Schober [-] , L. Novák [-] - L. Hadač [-] (45. O. Joza [-] ) , J. Strašík [-] , V. Spěváček [-] , P. Macháček [-] - J. Houser [-] , L. Kašparec [-]

TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - K. Hovorka [-] , L. Chvalkovský [-] , J. Popovič [-] - Z. Kubíček [-] , J. Keller [-] (80. V. Pulda [-] ) , O. Staněk [-] - Z. Káva [-] , J. Dýnek [-] , J. Pelíšek [-] , L. Vesecký [-]

ŽK: 56. J. Houser .
Hráči zápasu: J. Ira - T. Paťha .
Místo: Kamenice n. Lipou. Počet diváků: 30. Rozhodčí: BEZSTAROSTA Jiří - PAPEŽ Vladimír (N), GAUPMANN Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.