0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 15:00

18.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kamenice konečně zabrala i venku, body přivezla z Božejova


Branky


0

Kamenické venkovní trápení je u konce. Kameničtí, kteří v loňské sezoně Poutník ligy hráli do posledních minut o postup, se v tomto ročníku OP až neuvěřitelně trápili při zápasech na soupeřových hřištích. Rezerva Slovanu ven vyjížděla sedmkrát, přičemž domů se vždy vracela s prázdnou. V kolonce vstřelených branek pak Kameničtí měli pouhé čtyři přesné zásahy. Až na osmý pokus to Kamenici vyšlo, do nedalekého Božejova si béčko Slovanu přivezlo i několik pendlů z A týmu a na hřišti to bylo znát. Jeden z nich, Tomáš Filípek, pak svými góly rozhodl o tom, že kamenická černá venkovní série je u konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostřelování domácí branky v první půli góly neskončilo

V prvním poločase byli hosté jednoznačně lepším týmem, když Božejov kamenickou bránu téměř neohrozil. Naopak hosté si vytvořili tlak, ze kterého se dostávali do šancí. Jako první zahrozil hostující Lukáš Kašparec v desáté minutě, střela šla mimo branku. O chvíli později se dostal Jan Strašík na hranici vápna ke střele, která však skončila těsně nad břevnem. Poté se dostal do dvou příležitostí hostující Doležal, první však chytil domácí brankář Hašek a druhá skončila těsně minula zařízení. Poté chytil božejovský Tomáš Hašek ještě jednu pěknou střelu Kašparce. V závěru poločasu pak skončila po rohovém kopu hlavička Strašíka nad bránou, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Tomáš Filípek vystřelil rezervě Slovanu první venkovní body

Úvod druhého poločasu vyšel domácímu týmu herně lépe, když se usídlil na polovině hostů. V padesáté minutě však potáhl míč po lajně kamenický Doležal, centrem našel ve vápně Filípka, který si s nabídnutou šancí dokázal poradit a poslal hosty do vedení. O deset minut později mohl zvýšit stav zápasu opět Filípek, jeho střela však skončila nad. Následně se vyznamenal i hostující brankář David Macháček, který dokázal vyrazit velkou šanci domácího útočníka a následný pokus dorážejícího hráče pak dokázala obrana Kamenice zablokovat. V 72. minutě měl loženku hostující Šiška, ale střelu poslal přímo do náruče brankáře Haška.

 

O pět minut později kopali hosté nepřímý kop, který zahrával kamenický Kupka, jehož centr nakonec skončil v brance, která byla nejprve uznána, po diskuzích však byla nakonec správně neuznána. Osm minut před koncem měli domácí velkou šanci, brankář D. Macháček tuto šanci chytil. O minutu později pak k údivu všech dokázali hostující Filípek a Šiška spálit stoprocentní  šanci. Definitivní pojistka pak přišla dvě minuty před koncem, kdy Filípek prokličkoval obranou domácích a střelou k tyči nedal brankáři Haškovi šanci k vyniknutí. Kamenice si tak odvezla z Božejova zaslouženou výhru a zároveň první body z venkovních hřišť v sezoně.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - záložník: První poločas jsme byli jednoznačně lepší a měli jsme příležitosti, které jsme však neproměnili. Druhý poločas se hrál kromě první desetiminutovky, kdy byly domácí lepší, za naší mírné převahy. Přesto jsme zápas dlouho nemohli rozhodnout a neustále drželi domácí ve hře o body. Dobrou prací v obranné fázi jsme však dokázali udržet nulu a po pojistce v závěru zápasu jsme zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Božejov
T. Hašek [-] - M. Havlík [-] , V. Kocián [-] , J. Kumžák [-] , P. Kubů [-] (46. J. Vacek [-] ) , J. Šátek [-] (57. M. Fučík [-] ) , J. Kumžák [-] , M. Carva [-] , R. Koubek [-] , O. Smejkal [-] , P. Kubů [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - L. Hadač [-] , J. Pfaur [-] (57. P. Klusáček [-] ) , A. Schober [-] , D. Slabý [-] - J. Houser [-] , V. Kupka [-] , J. Strašík [-] , P. Macháček [-] (68. P. Šiška [-] ) - L. Kašparec [-] (46. T. Filípek [-] ) , O. Doležal [-]

ŽK: 52. P. Kubů - 48. L. Hadač , 80. P. Šiška , 84. T. Filípek .
Hráči zápasu: T. Hašek - D. Slabý , T. Filípek .
Místo: Božejov. Počet diváků: 90. Rozhodčí: JELÍNEK Roman - KNĚŽÍNEK Jiří (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.