1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 15:30

18.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetou žlutou ponorku z Ústrašína nezastavil ani Plačkov


Branky


0

Podzimní outsider Poutník ligy z Ústrašína není na jaře k zastavení. Přes zimu vhodně doplněný tým nyní šlape. V 18. kole Poutník ligy potvrdil, že předchozí výhry nebyly dílem náhody, když si Ústrašín přivezl tři body z horké plačkovské půdy. Statistickou zajímavostí pak je, že i tentokrát Ústrašínští dokázali dvakrát udeřit ke konci zápasu, což se jim povedlo i v předchozích duelech proti Hořepníku i Maratonu, ve kterých právě góly v poslední čtvrthodině rozhodli o svém vítězství. Třetí výhra v řadě žlutočerné sice tabulkou neposunula, týmy před sebou však má Ústrašín již na dostřel, což platí právě o Plačkovu, který se musí mít na pozoru. Jeden z čených koní soutěže se totiž povážlivě přibližuje pásmu sestupu, kdy na poslední Hořepník má pouze tříbodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ústrašín do přestávky dvakrát udeřil, Plačkov odpověď nenalezl

Důležitý zápas v Plačkově začal opatrně, takže diváci toho moc zajímavého v úvodních minutách neviděli. Jako první zahrozili hosté z Ústrašína, když Marek Pech nastřelil tyč. Poté si střelecké pokusy připsal i Starý s Vonáskem. Hosté svou aktivitu přetavili v gól ve 24. minutě, kdy se po centru M. Gebarovského hlavou prosadil Pavel Hruška. Úderní hosté zvýšili své vedení ve třicáté minutě duelu, za Novotného záda se trefil Daniel Starý. Poté se ke slovu dostali i domácí, ale jejich snažení končilo buď u stopera Bělocha či na pozorném Rohovcovi v bráně.

Ústrašínský šach - mat v závěru opět přinesl tři body do žlutočerného tábora

Druhý poločas začal opět pod taktovkou hostujícího mužstva, nicméně i Plačkov měl své světlé chvilky. Ta nejsvětlejší přišla v 63. minutě zápasu, kdy se do míče opřel zkušený Roman Hájek, jehož výstavní trefa vykřesala pro domácí jiskérku naděje. Plačkovský tlak poté zesílil, ale velké šance domácích změnu stavu nepřinesly. Konec zápasu pak byl v ústrašínské režii. V 81. minutě se po akci středem hřiště dostal do úniku Jan Vonásek, který si položil i gólmana Novotného a přiblížil hosty k vítězství. To stvrdil o chvíli později Daniel Starý, který svou druhou trefou v zápase dal výsledku konečnou podobu.



Ohlasy k zápasu



TJ FC Ústrašín
Radek Popelka - hráč: Myslím, že jsme si do tabulky připsaly zasloužené tři body v duelu s kvalitním soupeřem. Zachytal nám gólman, na stoperu hrál opět výborně Pavel Běloch. Celý mančaft makal naplno, jsme opravdu velmi spokojení jak s výsledkem, tak s předvedenou hrou.



Sestavy


TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - R. Hájek [-] , O. Kubů [-] , L. Palán [-] , R. Štěpán [-] (86. J. Svoboda [-] ) , M. Němec [-] , K. Vaňous [-] , R. Zemek [-] (9. J. Kašpar [-] ) , J. Kalivoda [-] , F. Mottl [-] , R. Tesař [-]

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - D. Starý [-] (89. D. Masher [-] ) , M. Pech [-] , J. Vonásek [-] (90. O. Hájek [-] ) , P. Běloch [-] , P. Hruška [-] (59. P. Seknička [-] ) , R. Popelka [-] , P. Nápravník [-] , M. Gebarovský [-] (86. T. Křech [-] ) , M. Rod [-] , J. Gebarovský [-]

ŽK: 52. F. Mottl , 62. R. Tesař - 18. D. Starý , 79. J. Vonásek .
Hráči zápasu: D. Rohovec , P. Běloch .
Místo: Plačkov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - NĚMEC Milan (N), NOVÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.