2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kamenice opět bodovala naplno, tentokrát přehrála Žirov


Branky


0

Již čtvrtého vítězství v řadě dosáhl rezervní tým Slovanu Kamenice nad Lipou. Kameničtí v minulém kole senzačně obrali o všechny body Horní Cerekev, takže do zápasu se Střepinou Žirov šli ve výborném rozpoložení. Utkání příliš fotbalové krásy ale tentokrát nenabídlo, diváci viděli pouze dva góly, oba v síti žirovského J. Jonáše. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase střelci mlčeli

Od úvodní minuty se hrálo utkání spíše průměrné kvality. Na hřišti byly k vidění spíše nepřesnosti v rozehrávce. Největší šance hostujícího mužstva přišla ve dvacáté minutě, kdy se po standartní situaci snažili hosté několikrát dotlačit míč do brány, domácí obrana však dokázala míč nakonec odvrátit z vápna. O pět minut později kopali domácí rohový kop, na který si naskočil domácí Honza Strašík, jeho hlavička však skončila na tyči. V závěru poločasu pak přišla už jen jedna nebezpečná střela domácích, která skončila mimo bránu, a tak se šlo do kabin zaslouženě za vyrovnaného stavu.

Favorit se nakonec protrápil ke třem bodům

I ve druhém poločase vládly spíše obrany. Hosté dokázali zahrozit deset minut po přestávce, střela však skončila v náruči brankáře Davida Macháčka. Poté se hrálo za mírné převahy domácích, z čehož nakonec vyústil rozhodující moment zápasu. Na centr Tomáše Filípka si naskočil domácí David Slabý a hlavičkou k tyči nedal hostujícímu brankáři šanci. Definitivní rozhodnutí zápasu pak přišlo o pár minut později, kdy se dostal ve vápně k míči Ondřej Doležal, jehož střela i s přispěním teče skončila v brance. V závěru zápasu pak i přes několik standartních situací branka již nepadla, a tak si domácí připsali čtvrtou výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Šli jsme do zápasu s cílem vyhrát. Bohužel nám v prvním poločase vázla trochu rozehrávka. Ve druhém poločase pak přišlo mírné zlepšení, díky němuž jsme nakonec dokázali dát dvě branky. Dnešnímu zápasu vládly hlavně obrany, a tak se výhra nerodila lehce, ale za tři body jsme rádi.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , J. Pfaur [-] , L. Novák [-] , L. Hadač [-] - D. Schober [-] (55. P. Macháček [-] ) , J. Houser [-] , J. Strašík [-] , D. Slabý [-] (70. O. Doležal [-] ) - L. Kašparec [-] , P. Šiška [-] (46. T. Filípek [-] )

TJ Střepina Žirov
J. Jonáš [-] - R. Bratrů [-] - R. Šanda [-] (55. M. Bělík [-] ) , L. Nebesař [-] , D. Němec [-] , J. Hána [-] , L. Morava [-] , T. Marek [-] , T. Náměstek [-] , T. Haruda [-] , M. Kos [-]

ŽK: 81. D. Němec .
Hráči zápasu: P. Klusáček , J. Pfaur - R. Bratrů .
Místo: Kamenice n. Lipou. Počet diváků: 68. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - ŠTANGL Josef (N), BENDL Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.