Vyrovnaný souboj Žirovnice B a Jiřic přinesl těsnou výhru domácích


Branky


0

Rezerva Žirovnice, které se v posledních kolech příliš nedařilo, si konečně do tabulky připsala tři body, když v zajímavém duelu přetlačila hosty z Jiřic. Ti se u Budína představili v dobrém světle, špatná koncovka a výborný domácí gólman Ondřej Kadlec ale rozhodli o tom, že se hosté domů vraceli s nepořízenou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli domácí držel brankář Ondřej Kadlec, díky němu se šlo do kabin bez branek

Na Budíně se za krásného sobotního odpoledne odehrál souboj žirovnické rezervy s fotbalisty Jiřic. Oběma mančaftům se na jaře příliš nedařilo a tak se dal očekávat spíše bojovný fotbal z obou stran. Podzimní utkání dopadlo lépe pro žirovnické, když z Jiřic vezli tři body za těsnou výhru 1:0.

Do prvního poločasu utkání vstoupili podstatně aktivněji domácí. O rozruch v obraně hostů se staral především Martin Pokorný, kterému však nepřálo střelecké štěstí a několik slibných šancí tedy zůstalo nevyužito. Nápor domácích však i nadále v prvních dvaceti minutách pokračoval. Bohužel se stále stejným výsledkem. Překážkou byla stále častěji kožená finální přihrávka a mizerné zakončení. To osmělilo hostující tým, který začal stále častěji podnikat nebezpečné protiútoky. Domácí ale držel výborně chytající gólman Kadlec, když zlikvidoval několik samostatných úniků i závarů po standardních situacích. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Rezerva Žirovnice dobře hrající hosty nakonec těsně udolala

Druhá půle začala tak jak skončila první. Šance střídala šanci na obou stranách. V 54. se ale konečně měnilo skóre a to ve prospěch domácích. Střeleckou smůlu prolomil dobře hrající Pokorný. Žirovnice se i nadále snažila o ofenzívní kopanou, což bohužel ústilo ve stále častější okénka v obraně. A tudíž i mnoho práce pro brankáře Kadlece. Ten stejně jako v první půli držel domácí nad vodou výbornými zákroky. Trochu klidu vlil domácím do žil až střídající Pavel Malý. Hlavou nedal šanci hostujicímu brankáři, když se trefil přesně pod břevno. Fotbalisté Jiřic se však nechtěli dát lacino porazit. Jejich snaha vyústila však jen v korekci vysledku na konečných 2:1 pro domácí.

Divácky atraktivní utkání se šťastnějším koncem pro žirovnické pro vás popsal stoper domácích Jan Metlička. 



Místo: Žirovnice. Počet diváků: 62. Rozhodčí: NECHVÁTAL Tomáš - SOSNOVEC Pavel (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.