2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiřice po remíze s Kamenicí B i nadále v sestupových starostech


Branky


0

Strašák sestupu nad vloni B třídním mančaftem stále visí, Jiřice v domácím prostředí nedokázaly porazit rezervu Kamenice nad Lipou. Za normálních okolností by uhraný bod proti ve výborné formě a s pendly v sestavě hrající Kamenicí Jiřičtí jistě brali, ale vzhledem k postavení v tabulce je to spíše ztráta, která v konečném účtování může mít nedozírné následky. Nervózní duel, ve kterém domácí vyrovnávali na konečných 2:2 pár minut před koncem, dle hostujícího mužstva ovlivnil výkon domácího lajnového rozhodčího, jenž svými výroky ze zápasu udělal grotesku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku Patrika Zdeňka odpověděl domácí Jakub Vincenc

První poločas přinesl ihned v úvodu šanci, kdy se dostal za obranu Filípek, jenž byl na hranici vápna nedovoleně zastaven. Následný přímý kop ale úvodní branku zápasu nepřinesl. Poté se hrálo spíše neurovnaně, obě mužstva se snažila těžit především z nákopů. K vidění tak nebylo vidět příliš pěkných fotbalových akcí, příležitosti přicházely spíše po chybách.

 

První branka zápasu přišla v třicáté první minutě, kdy hostující Patrik Zdeněk dotlačil míč do branky a dostal hosty do vedení. Domácí však dokázali po chvíli zápas srovnat, když po pěkné akci ve vápně hostů dorážel domácí Jakub Vincenc do prázdné brány. Minutu před koncem první půle kopal Tomáš Filípek přímý kop, který perfektním zákrokem dokázal domácí Krupička zneškodnit, a tak se šlo do kabin za nerozhodnutého stavu.

V nervózním závěru zajistil domácím bod Josef Jůzl

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako první. Rodily se nepřesnosti a z nich následné šance. Do větších příležitostí se dostávali hosté, brankou však, stejně jako u domácích, tyto příležitosti neskončily. V šedesáté čtvrté minutě se dostal hostující Kašparec k míči a balon nakonec dotlačil do branky domácích. V následujících minutách se hrál především nervózní zápas z obou stran.

 

Až přišel zřejmě rozhodující moment zápasu, kdy hostující brankář David Macháček hlídal míč mířící do autu v souboji s dotírajícím Vincencem, po faulu domácího hráče neunesl tíhu okamžiku a následným vražením do oblasti obličeje domácího hráče přišlo naprosto zasloužené vyloučení. O tři minuty později domácí vystřelili, zastupující brankář Lukáš Hadač vyrazil míč k jiřickému J. Jůzlovi, který míč dorazil do sítě, čímž domácím zajistil alespoň bod.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Jednalo se spíše o bojovné utkání a i když jsme měli řadu šancí ke skórování, tak i domácí měli velmi slibné šance. Co bych chtěl říct, že zápas byl lehce vyhrocený a těžší na rozhodování z pozice rozhodčího. Sám to znám, dělám rozhodčího nějakou dobu, ale i prostředí, protihráči či fanoušci byli v pohodě. Bohužel se to nedá říct o výkonu pomezního rozhodčího u domácího týmu. Ač to dělám nerad to takhle říkat, tak i za tu dobu co hraji či dělám rozhodčího, jsem se s nikým takovým nesetkal! To, co předváděl, je velká ostuda fotbalu. Tento člověk by neměl žádné funkce ve fotbale vykonávat! V závěru říkám narovinu, že například naše červená karta byla naprosto zasloužená, ale je velká škoda, že jeden člověk na pomezí naprosto kazí fotbal po celý zápas jak hráčům, tak i fanouškům obou týmu.



Sestavy


SK Jiřice
M. Krupička [-] - J. Vincenc [-] , R. Čepl [-] - P. Příhoda [-] - T. Jůzl [-] , J. Dvořák [-] , M. Hájek [-] , V. Babinec [-] (46. J. Rohovec [-] ) , D. Vincenc [-] , J. Jůzl [-] , M. Jirků [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , P. Macháček [-] , O. Šuranský [-] , L. Hadač [-] - D. Schober [-] , P. Zdeněk [-] (68. P. Šiška [-] ) , J. Strašík [-] , V. Spěváček [-] - L. Kašparec [-] , T. Filípek [-]

ŽK: 1. R. Čepl , 43. M. Hájek , 82. D. Vincenc - 77. L. Hadač , 89. O. Šuranský , 90. V. Spěváček . ČK: 82. D. Macháček .
Hráči zápasu: D. Vincenc - O. Šuranský .
Místo: Jiřice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: POUL Daniel - SADSKÝ Stanislav (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.