3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Cerekev doma porazila snaživou Červenou Řečici


Branky


0

Tabulkový rozdíl mezi hornocerekvickým SK a červenořečickým Tatranem byl markantní, na hřišti už to však tak jednoznačně nevypadalo. Červená Řečice potvrdila, že dokáže být pro každého nepříjemným protivníkem a že se jí góly nedávají lehce. Nakonec se domácí prosadili třikrát a mohli tak slavit další vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení kanonýr Serbus

Poslední soutěžní zápas na domácím hřišti byl rozloučením s cerekvickými fanoušky, kteří doufali, že se dočkají dosažení hranice sta vstřelených branek do sítí soupeřů. Kluci z Řečice se však představili jako bojovný soupeř a od začátku tak bylo jasné, že svoji fotbalovou kůži nedají zadarmo. Jako první také v úvodu utkání ohrozili domácí branku, s Kubíčkovou střelou však Bečica neměl žádný problém. Cerekvičtí se začali probírat a Loukota odpověděl střelou nad Paťhovu branku. Poté přišly dvě příležitosti J. Mezery, ale v obou případech ho brankář hostí vychytal. Stejně tak se vedlo i Loukotovi po přihrávce Serbuse a Martínkovi po akci Mezery, neujala se ani Serbusova střela z dálky.

 

Po dvaceti minutách se připomněli i hosté – nejprve se střelou z 25 m netrefil kapitán Dýnek a pak se ve velké šanci po přesném centru ocitl Kubíček, jeho zakončení reflexívně vypíchl Bečica na roh. Po centru Plachého na druhé straně Razima mířil hlavou nad branku hostí a řečičtí měli další velkou šanci. Kubíček vysunul Veseckého, ten si domácího brankáře obhodil, ale na poslední chvíli zaskočil domácí obránce Loukota a Veseckého do zakončení nepustil. Po neúspěšném Suchého přímém kopu z 25 m už konečně udeřilo. Plachého centr brankář hostí vyrazil k Suchému, jeho střelu k Serbusovi a ten po pětatřiceti minutách rozvlnil síť za Paťhovými zády. Do přestávky stojí za zmínku ještě další hlavička Razimy těsně nad po jednom z mnoha centrů Plachého a Mezerův pokus (ramenem?), který jen těsně minul soupeřovu branku.

 

Poločasový rozhovor s kapitánem Michalem Kůtou:

První půli jsme toho moc nepředvedli, hlavně dozadu hrajeme špatně, jen Pepa Koten na útočníky soupeře platí. Zase se projevuje naše stará bolest – neproměňování šancí. Moc rád bych klukům pomohl, perfektně připravené hřiště mě láká, ale zranění mi to zatím nedovoluje(nehraje od 7.5.- pozn.).

Nepříjemný soupeř nakonec udolán, favorit potvrdil svou roli

Prvních deset minut druhého poločasu bylo na hřišti pouze jedno mužstvo, a to hosté z Červené Řečice. Domácí čelili jen s obtížemi útokům hostů a v krátkém sledu si vykoledovali dvě žluté karty. Hned v první minutě po sólu Kávy slabě zakončil Kubíček, po chvíli Vesecký napálil  z přímého kopu domácí zeď a následná dorážka skončila vysoko nad Bečicovou brankou, samostatný únik levého křídla hostů skončil střelou do boční sítě a nakonec Keller po Veseckého uvolnění pálil vedle.

 

Až pak se dostali ke slovu opět domácí. Serbusovu střelu z 20 metrů ještě brankář Paťha vyrazil, ale pak Razima poslal kolmici po pravém křídle, Martínek přenechal míč rozběhnutému Suchému, ten poslal přesný centr před branku na zcela volného Plachého, který zblízka zvýšil na 2:0. Tato akce odstartovala zase silnou desetiminutovku domácích, ve které nejprve neuspěli v zakončení Staněk, Havel a Mezera, ale akce po ose Suchý – Razima – Martínek, již přinesla změnu skóre na 3:0 v podobě Martínkovy dorážky, opět zblízka.

 

Hosty nepoložila ani třígólová ztráta, snažili se hrát dopředu a po chybě domácí obrany byl nucen vyběhnout Bečica před šestnáctku, kde zlikvidoval samostatný nájezd hostujícího útočníka pouze za cenu faulu a tedy červené karty. Mezi tři tyče se pak postavil Jiří Mezera, kterému toto místo není neznámé a utkání zkušeně dochytal bez jakéhokoliv problému. Závěr utkání probíhal za snahy hostů o korigování výsledku, nicméně příležitosti ke skórování měli opět domácí – Serbusovu střelu vyrazil brankář Paťha, který se také nenechal přehodit lobem Suchého ze 40 metrů. Domácí tak v posledním domácím zápase dosáhli osmnáctého vítězství v sezóně, ale počet vstřelených gólů se zastavil na čísle 98. 



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Jiří Topka - trenér: Narazili jsme na houževnatého soupeře a nedokázali ho přehrát hlavně vzhledem k nedostatečnému pohybu a velkému množství nepřesných přihrávek. Vítězství zařídili tradiční střelci. Částečně bych vyzdvihnul spolehlivou hru Pepíka Kotena a zkušenost Jardy Serbuse.

TJ Tatran Červená Řečice
Zdeněk Kubíček - záložník: Dnes jsme doplatili na nepřesné řízení hry hlavním rozhodčím. Pozn: – situace před druhým gólem, na kterou hosté upozorňovali, proběhla přímo učebnicovou spoluprací hlavního a asistenta (hráč v ofsajdovém postavení se nezapojil do hry, míč přenechal nabíhajícímu) a posouzena tak byla správně - hra nebyla přerušena a domácí z této akce dosáhli druhé branky.



Sestavy


SK Horní Cerekev
A. Bečica [-] - J. Havel [-] - J. Serbus [-] - A. Šimák [-] (13. J. Plachý [-] ) , P. Staněk [-] , M. Martínek [-] (73. P. Chadim [-] ) , J. Koten [-] , J. Razima [-] (81. Š. Filsoch [-] ) , L. Suchý [-] , J. Mezera [-] , L. Loukota [-]

TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - L. Chvalkovský [-] - Z. Kubíček [-] (50. V. Pulda [-] ) , J. Keller [-] (80. M. Čech [-] ) - J. Dýnek [-] - A. Kníže [-] , L. Vesecký [-] (85. L. Vávra [-] ) , Z. Káva [-] , M. Kubánek [-] , J. Popovič [-] , D. Roubal [-]

ŽK: 49. P. Staněk , 50. J. Razima - 37. Z. Kubíček , 37. L. Chvalkovský , 87. J. Dýnek . ČK: 72. A. Bečica .
Místo: Hor. Cerekev. Počet diváků: 60. Rozhodčí: HÁNA Samuel - MEZERA Jiří (N), GAUPMANN Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.