Ústrašínskou formu pocítila i druhá Obrataň


Branky


7. D. Starý , 51. D. Starý , 75. T. Dedera - 59. M. Pučálek , 67. L. Vlach (p.)
0

Další cenný skalp si na své konto připsali fotbalisté Ústrašína. Ti na jaře kráčejí od vítězství k vítězství, a i když to jsou většinou výhry vydřené, i takové se počítají. Ve 25. kole Poutník ligy okusila formu ústrašínských chasníků druhá Obrataň, která se domů vracela s jednobrankovou porážkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól Daniela Starého hosté v první půli odpověď nenašli

Ústrašín vstoupil do zápasu s favorizovanou Obrataní aktivně, již v sedmé minutě se také ujal vedení, když dlouhý výkop brankáře Rohovce prodloužil hlavou Dedera na rozběhnutého Daniela Starého, který na dvakrát překonal Kalinu v hostující bráně. Několik minut poté ve vyložené šanci neuspěl Nápravník s Dederou, na druhé straně byl pro hosty největší překážkou David Rohovec, který několikrát výborně zasáhl a měl lví podíl na tom, že se do kabin odcházelo za stavu 1:0.

 

 

Hosté sice zlikvidovali dvougólové manko, tři body po brance Dedery zůstaly nakonec v Ústrašíně

Do druhé půle vstoupili opět lépe domácí hráči, a byl to znovu Daniel Starý, který byl na koci gólové akce, když v 51. minutě po úniku z pravé strany prostřelil Kalinu. Že ještě není vyhráno, o tom se domácí přesvědčili záhy, korekci stavu v 59. minutě učinil nepokrytý Marcel Pučálek, jenž s přehledem trefil prázdnou bránu. V 67. minutě již bylo vyrovnáno, z přísně odpískaného pokutového kopu se trefil zkušený Lukáš Vlach. Domácí ale tato situace do kolen nesrazila. Tak jako po celé jaro opět ústrašínským patřil závěr zápasu. Rozuzlení zápasu přišlo čtvrt hodiny před koncem. Po akci Nápravníka s M.Gebarovským se hrdinou zápasu stal Tomáš Dedera, který brankou na 3:2 vyrovnaný a bojovný zápas rozhodl.



Místo: Ústrašín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - DOSKOČIL Libor (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.