4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 13:00

26.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maraton udělil kamenické rezervě lekci z produktivity


Branky


13. V. Beneš , 22. Z. Pahr , 33. J. Pavouk , 57. J. Pavouk - 85. J. Houser
0

Atraktivní souboj předních týmů Poutník ligy nabídlo závěrečné kolo soutěže. Do Pelhřimova přicestovali hosté z Kamenice nad Lipou, kteří v této sezóně na venkovních hřištích dost tápali. Což ostatně potvrdili i tentokrát, herně vyrovnaný duel rozhodla lepší koncovka zkušených matadorů z Pelhřimova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Maraton do přestávky třikrát udeřil a rozhodl o osudu zápasu

Hned první desetiminutovka přinesla tři šance hostů a jednu šanci domácích, ani jedna příležitost se však neujala. Domácí drželi po většinu zápasu více míč, hosté se snažili hrozit především z brejků. Ve třinácté minutě se dostal k míči Beneš a tvrdou střelou z pětadvaceti metrů překonal hostujícího brankáře Davida Macháčka - 1:0. Poté zahrozil hostující Dejmek, jeho střelu dokázal Vaverka zneškodnit. Na druhé straně se do příležitosti dostal Pahr, bankou to však neskončilo. O chvíli později se už ale nemýlil, po rohovém kopu zůstal osamocený ve vápně a střelou k tyči poslal domácí do dvoubrankového vedení. Hosté byli po této brance jako opaření, to mělo za následek ještě třetí branku. Poté se zaskvěli chvíli před poločasem oba brankáři, a tak šli do druhého poločasu domácí s tříbrankovým vedením.

Hosté byli za svou snahu odměněni alespoň čestným úspěchem

Úvod druhého poločasu nabídl příležitost pro Dejmka, jeho akce brankou neskončila. A tak přišel další trest pro hosty, když se k odraženému míči od brankáře dostal Jan Pavouk, který svou druhou brankou navýšil skóre. Poté měl ještě šanci domácí hráč, skóre se ale tentokrát neměnilo. Kamenice se poté hnala do šancí, v koncovce však hosté selhávali nebo je vychytal spolehlivý Martin Vaverka. Až pět minut před koncem se šance Jiřího Housera ujala a přinesla aspoň korekci stavu. Další branka již nepadla, a tak se domácí rozloučili s ročníkem vítězstvím.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Zápas přinesl řadu šancí na obou stranách. Dneska nám soupeř ukázal lekci z produktivity. Byli jsme dneska málo důrazní a to zkušený soupeř dokáže využít ve svůj prospěch.



Sestavy


FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] , J. Pavouk [-] , M. Prchal [-] (46. M. Moravec [-] ) , L. Máca [-] , J. Mareš [-] , K. Musil [-] (46. L. Vacek [-] ) , V. Beneš [-] , K. Kocián [-] , J. Kratochvíl [-] , M. Podhráský [-] (46. P. Čára [-] )

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - J. Strašík [-] , A. Schober [-] , P. Klusáček [-] , P. Macháček [-] - D. Schober [-] , L. Kašparec [-] , V. Kupka [-] , P. Šiška [-] (46. V. Houser [-] ) - J. Houser [-] , M. Dejmek [-]

ŽK: 84. J. Mareš .
Místo: tráva č.2. Počet diváků: 50. Rozhodčí: JELÍNEK Roman - ŠVEC Jaroslav (N), PAPEŽ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.