Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2021 13:30

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ovčáry končí podzim na posledním místě


17

Toužebně očekávali konec sezóny v Ovčárech. Dohráli se ctí, i když se opět rozloučili debaklem a hosté jim nasázeli kulatou desítku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu 0:5

Tým Ovčár opět nastoupil se stejnou taktikou jako ve většině zápasů. Uzavřít obranu, držet nulu co nejdéle a v momentě, kdy se dostanou k míči, tak jej poslat na Víta Chadrabu se vzkazem "něco s tím udělej". A že si urostlý forward domácích umí s míčem poradit, to dokázal nastřílením osmi branek z celkových čtrnácti týmových.

 

Tentokrát ale taktika dostala trhlinu už ve čtvrté minutě, když Hartiga překonal Pavel Škopek - 0:1. Ale na další góly si hosté museli počkat. Dobývání ovčárecké branky se nedařilo, z části i proto, že hosté si byli v hlavách jisti, že se nemůže nic stát a hráli tak trochu pouťově.

 

V pětadvacáté minutě posunul stav skóre na 0:2 Martin Beníšek a od té doby už to padalo jako na běžícím páse. Do konce poločasu si po čárce do zápisu zajistili Michal Volavka - 0:3, Jakub Kovařík - 0:4 a Filip Šafránek - 0:5.

Pět gólů i po pauze

Po přestávce už domácí nijak velký odpor nekladli a hosté mohli do hry pustit nažhavené rezervy. Postupně Libodřičtí přidali další góly až na potupných 0:10. Dva góly si do statistik připsal hráč uplynulého kola Patrik Dočkal.  Naopak se gólu nedočkal bývalý libodřický trenér Lukáš Lanc, ačkoliv na to měl celých pětačtyřicet minut. Tak snad příště.

 

Libodřičtí si od vydřených bodů z Kouřimi užili dvakrát střelnici, když ve dvou zápasech nasázeli svým soupeřům sedmnáct gólů. V neúplné tabulce končí třetí s druhým nejvyšším počtem nastřílených gólů. Dobře se tak naladili na závěrečnou rozlučku.

 

To Ovčárečtí musí přes zimu hodně přemýšlet a makat. Každopádně se budou muset poohlédnout po nějakých kádrových rezervách, protože okres se prostě v padesáti, šedesáti hrát trvale nedá. Tak občas výjimečně zaskočit. Ale na druhou stranu - kdo z nás by to dokázal a kdo by si troufl. Takže co se těchto výkonů (a nejen v ovčáreckém dresu) týká - klobouk dolů.



Ohlasy k zápasu



FK Libodřice
Adam Baško, trenér: Jasné vítězství. Soupeři jsme více méně vůbec nepůjčili balón. Vypracovali jsme si mnoho šancí a výsledek je takový. Jsem rád, že si zahráli všichni hráči a góly vstřelilo více lidí. Jinak musím poděkovat našim fanouškům, kteří nám v Ovčárech vytvořili domácí prostředí.



Sestavy


FC Ovčáry
L. Hartig [-] - J. Mikita [-] - P. Mikita [-] , B. Machurka [-] , M. Hrubeš [-] , K. Machurka [-] - V. Chadraba [-] - J. Nouzák [-] , T. Tichý [-] , M. Kopecký [-] , Z. Vilt [-]

FK Libodřice
M. Hradecký [-] - J. Kovařík [-] (46. P. Batelka [-] ) , P. Škopek [-] (56. M. Lahoda [-] ) , M. Matějka [-] , M. Beníšek [-] (56. P. Dočkal [-] ) , M. Volavka [-] , M. Hovorka [-] , L. Pohanka [-] , F. Šafránek [-] , V. Dittrich [-] , V. Patočka [-] (46. L. Lanc [-] )

ŽK: 47. J. Nouzák , 55. V. Chadraba .
Hráči zápasu: L. Pohanka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - MACHURKA Martin (N), MLÁZOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 21:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 19:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 10:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2021 12:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2021 11:51
Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: výhra hostů

Libodřice umí soupeře podcenit, ale vytrvalostí a zarputilostí dovedou utkání k výhře.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2021 12:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2021 08:30
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů