Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2021 13:30

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítary doma přetlačily Nučice


Branky


32. K. Horňáček , 37. L. Kmoch , 69. J. Miškovský , 78. L. Hetcl - 15. M. Šulc , 24. F. Kubalík (p.) , 82. M. Šulc
17

Domácí doma v posledním zápase zabrali a i když museli dohánět dvoubrankové manko, tak nakonec letos nevýrazné Nučice o gól porazili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly byly šokem pro domácí

Štítary začaly po náročném začátku s top týmy sbírat postupně body, ale poslední dvě utkání úplně nevyšla. Zvlášť minulý debakl z Krakovan byl hořkou pilulkou. V tomto zápase přivítali Štítarští doma svého tabulkového souseda, tým Nučic, a jejich cílem byla náprava pošramoceného renomé.

 

Průběh první půle okomentoval nučický Jan Vedral: "První šanci měly Štítary, ale nastřelili pouze tyč a naopak na druhé straně Marek Šulc z přímého kopu a poté Filip Kubalík z penalty zmrazili domácí hráče i diváky a vedli jsme 0:2.

 

Ve třicáté druhé minutě však Hurtík přizvedl střelu domácích, Rybák jí ještě stačil vytěsnit, ale dobíhající Kamil Horňáček hlavou snížil a o pět minut později Lukáš Kmoch z trestného kopu srovnal na poločasových 2:2. Před přestávkou se nám ještě podařilo vstřelit branku, ale pomezní rozhodčí již signalizoval míč v zámezí." 

 

Nučice přestaly stíhat

Nučice ztratily svůj dvougólový náskok už v první půli a postupně odcházely i ve druhém poločase. Opět nás děním provází Jan Vedral: "Ve druhém poločase jsme odešli fyzicky a soupeř byl všude dříve. Měl několik střeleckých příležitostí, které skvěle vychytal Rybák.

 

Domácí proměnili až tu v devětašedesáté minutě, když se ve vápně nejlépe zorientoval Jakub Miškovský - 3:2. Po deseti minutách Ladislav Hetzl zvýšil již na 4:2 a zdálo se být rozhodnuto.

 

V závěru však z trestného kopu snížil Marek Šulc - 4:3 a posledních deset minut se domácí opět museli strachovat o body. Ty nakonec i s pomocí tyče uhájili."

 

Štítary tak napravily svůj výpadek a po slabším začátku nakonec přezimují na deváté pozici. Nučice letos zůstávají dlužny své pověsti z let minulých, ale ještě mohou zabojovat o nápravu v dohrávce, kterou odehrají ve středu 17. listopadu od 10.15 hodin v Červených Pečkách.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Daniel Kmoch, trenér: Dnes zasloužené a pro nás důležité vítězství, i když se nerodilo lehce. Ve 25. minutě jsme prohrávali 2 :0, ale kluci si dnes šli za výhrou a ještě do poločasu stihli vyrovnat. Ve druhé půlce jsme v 69. minutě dokonali obrat a deset minut před koncem jsme výhru pečetili. Chtěl bych kluky pochválit, že to odbojovali a Nučice porazili.

TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: V týdnu si na tréninku Kočí zlomil dvě žebra, Nevšímal natrhl stehenní sval a Jícha skončil v karanténě a tak jsme měli problém poskládat sestavu. Na beku zaskakoval Jelínek, kterému zápas zle nevyšel, ale celkově dnes domácí byli pohyblivější a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


Štítarský SK
J. Černý [-] - L. Hetcl [-] (85. T. Jelínek [-] ) , K. Horňáček [-] , J. Vlášek [-] (89. M. Jandák [-] ) , J. Miškovský [-] , L. Kmoch [-] , K. Šín [-] (71. J. Kunášek [-] ) , A. Přibyl [-] , P. Pýcha [-] , K. Machurka [-] , O. Nejman [-]

TJ Nučice
T. Rybák [-] - P. Bradáč [-] , J. Vedral [-] , K. Hurtík [-] , M. Šulc [-] , F. Kubalík [-] , L. Kulhavý [-] , J. Jelínek [-] (74. J. Lisa [-] ) , M. Chromý [-] , J. Novák [-] , P. Zápotocký [-]

ŽK: 66. K. Šín , 90. J. Kunášek - 52. F. Kubalík , 54. L. Kulhavý .
Hráči zápasu: K. Horňáček - M. Šulc .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: PIKNER Roman - POLÁK Jakub (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 21:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 19:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 10:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2021 12:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2021 11:51
Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: remíza

Štítary nebudou chtít dát kůži zadarmo a potřebují po posledních ztrátách zase body. Ale hosté se v minulém kole rozstříleli, tak snad nevypálili všechen prach.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2021 12:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2021 08:30
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů