Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2021 13:30

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřabí Lhota přezimuje na prvním místě


Branky


17

I když nebude tabulka kompletní, tak povinným vítězstvím si Jestřábka zajistila první místo v tabulce a nejvýhodnější startovní pozici do jarní části. O výsledku domácí rozhodli už v prvním poločase a ve druhém už byli hráči myšlenkami na klobáse a rozlučkovém pivu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět gólů do přestávky je mnoho

Bečváry odjely na hřiště favorita i s pěticí hráčů na střídání, což je známka toho, že marodka se postupně vyprazdňuje. Ale... Ve stoperské dvojici opět chyběl Holub, navíc druhý ze stoperů Uher musel střídat už během prvního poločasu a druhým vynuceně střídaným byl Kubín. A bez tří hráčů základní sestavy se proti lídrovi tabulky hraje těžko.

 

Domácí svého soupeře od úvodních minut přehrávali, ale obranný val se podařilo poprvé překonat až po sedmnácti minutách, kdy otevřel skóre na zadní tyči zkušený Filip Krajíček - 1:0. A hned po třech minutách navýšil na 2:0 aktivní štírek Matěj Trojan.

 

Bečváry se ale nesoustředily jen na bránění. Bohužel jejich kombinacím častokrát chyběla přesnost, rychlost a moment překvapení. Po zakončení protiútoku Josefa Čáslavy se hostům ale podařilo dát kontaktní gól na 2:1.

 

Domácí tato komplikace ale nerozhodila. V poslední čtvrthodině přidali pomalým hostům další tři góly a bylo vlastně rozhodnuto - 5:1. Střelci byli opět Trojan s Krajíčkem a Jan Hron.

Myšlenky na fotbal už chyběly

Druhý poločas už být vlastně ani nemusel. Utkání se dohrávalo v poklidném tempu. Domácí udržovali svůj náskok a deset minut před koncem ještě jednu branku přidal Aleš Krupka po samostatném průniku a uzavřel tak podzimní část sezóny - 6:1.

 

"Soupeři jsme dávali hodně prostoru, sami jsme kazili i jednoduché míče", nebyl vůbec spokojen s hrou bečvarecký trenér Josef Kuba a pokračoval: "Chyběl nám pohyb, byli jsme všude pozdě. K tomu jsme dostali dva laciné góly ze standardních situací, které byly jako přes kopírák."

 

Jestřabí Lhota prohrála v podzimní části pouze na hřišti Velimi a postupně se propracovala na první místo tabulky a myslím, že jí to tam sluší. Neodehraný má zápas s Plaňany, ale na ten dojde až na jaře. Tak uvidíme, kdo a jak Jestřábku na jaře provětrá.

 

To Bečváry musí řešit jiné starosti. Pomalu stárnoucí a úzký kádr trápí zranění a budou se muset na jaro připravit lépe. Po polovině soutěže jim patří dvanáctá pozice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
Martin Mikeš, trenér: Po třech týdnech jsme konečně odehráli mistrovský zápas, hráči byli na utkání natěšení. S chutí jsme první poločas útočili a vypracovali si rozhodující náskok. Ve druhém poločase jsme přestali být aktivní, špatně jsme bránili a hosté měli více ze hry a dostávali se do koncovky. Za zmínku z naší strany stojí jen šestý gól, kdy zkušený Krupka proměnil svůj nájezd.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Poslední zápas podzimu jsme jsme nezvládli a náš výkon se mi jen těžce hodnotí. Jsme rádi, že podzimní část sezony končí. Musíme se přes zim dát dohromady zdravotně a myslím, že hlavně psychicky. Fotbal je hodně v hlavě. A to nám celý podzim chybělo.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - F. Krajíček [-] (62. A. Hojda [-] ) , M. Trojan [-] , M. Klička [-] , J. Hron [-] (74. J. Kostelecký [-] ) , T. Robovský [-] (83. M. Svoboda [-] ) , P. Kesner [-] , A. Krupka [-] , M. Mikeš [-] , T. Kubíček [-] , D. Kubánek [-]

SK Bečváry
Z. Kropáček [-] - J. Raichl [-] , J. Kšírl [-] , J. Uher [-] (38. J. Sikáček [-] ) , J. Čáslava [-] - P. Kuba [-] , J. Kubín [-] (32. V. Kšírl [-] ) , P. Jahoda [-] , M. Kšírl [-] (74. D. Šmejkal [-] ) - M. Horáček [-] , M. Černý [-] (82. J. Brunclík [-] )

ŽK: 55. D. Kubánek , 84. M. Trojan - 53. J. Sikáček .
Hráči zápasu: F. Krajíček , M. Trojan .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: MOJŽÍŠ Marek - HOJDA Robert (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 21:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 19:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 10:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2021 12:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2021 11:51
Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: výhra domácích

Jestřábka by si měla poradit za tři body, ale zápasy těchto týmů bývají častokrát vyrovnané.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2021 12:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2021 08:30
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích