2:3p.
(1:0)
51. O. Kosina (vl.)
81. M. Kosina (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2021 14:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I ve Velimi rozhodovaly pokutové kopy


Branky


14. L. Seifert , 73. L. Seifert - 51. O. Kosina (vl.) , 81. M. Kosina (vl.)
13

Na dva góly Seiferta dokázali odpovědět bratři Kosinové dvěma vlastními góly a tak utkání rozhodovaly penalty.

aktualizováno 08.11.2021, 18:45

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jedné chybě hosté prohrávají

Kouřim v minulém kole vybouchla na domácím hřišti s Libodřicemi a ráda by tento propadák napravila. Ale čekal na ni soupeř velké kvality, i když i Velimští měli potíže s poskládáním ideální sestavy kvůli různým omluvenkám.

 

Do hodnocení první půle se pustil kapitán Kouřimi, Martin Snížek: "Velim byla v prvním poločase více na míči, ale do nějakých obrovských šancí se nedostávala, naše obrana stíhala vše zachytávat a co propadlo, vyřešil, opět velmi dobře chytající, Petrásek. Jedné chyby jsme se ale nevyvarovali  a domácí šli do kabin s náskokem jednoho gólu."

 

Už ve čtrnácté minutě se zmocnil špatně odhlavičkovaného míče Lukáš Seifert, pohrál si s obranou i Petráskem a poslal domácí do vedení 1:0.

Dva vlastenci poslali zápas do penalt

Vstup do druhého dějství vyšel hostům, i když za výrazného přispění Velimských. Snížek vystihnul rozehrávku domácího hráče, přihrával na vápně Dufkovi, ale míč zasáhl nešťastně Ondřej Kosina a poslal ho do protipohybu brankáře na první tyč - 1:1.

 

Hosté byli i nadále hodně aktivní, ale další branku tlak nepřinesl a postupně přebírali otěže zápasu zase domácí. Patnáct minut před koncem utkání přišla rychlá akce po autovém vhazování na polovině hřiště. Domácí si rychle dvakrát přihráli, Kouřim měla volný střed hřiště a střelu Lukáše Seiferta z vápna tečoval mimo Petráskův dosah Tománek - 2:1.

 

Ani toto vedení ale nevedlo ke třem bodům. V jedenaosmdesáté minutě Dufkův centr nasměroval Marek Kosina do tyče a odražený balón od ní trefil brankáře, který ho doklepl do sítě - 2:2

 

"Náskok Velimi z prvního poločasu se nám podařilo s přispěním domácích brzy smazat", popisoval dění druhé půle Martin Snížek: "Dvacet minut druhé půle patřilo nám, postupem času ale domácí začali více tlačit a výsledkem bylo několik velkých šancí a další gól v naší síti, kdy Petrásek nedosáhl na tečovanou střelu z vápna. Naštěstí pro nás si domácí dali druhý vlastní gól a v penaltách jsme ani jednou nezaváhali."

 

 

 

Velim potřetí neuspěla

Kouřimští byli stoprocentní a v penaltách uspěli 5:6.



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jiří Ptáček, trenér: Těžko hodnotit utkání, ve kterém jsme šli dvakrát po zásluze do vedení a to pokaždé ztratili vstřelením vlastní branky. Nic podobného jsem ještě nezažil, vše bylo proti nám. Už v týdnu se zranil v pořadí již šestý hráč, ze soboty na neděli přišly tři omluvenky, těsně před začátkem zápasu jsme museli udělat další změnu v sestavě a ve 30. minutě jsme pro zranění museli hned dvakrát střídat. Přesto jsme šli po dvou střelách vždy do vedení, které jsme však smolně ztratili vstřelením dvou vlastních gólů. V závěrečném penaltovém rozstřelu jsme potřetí v řadě nedokázali získat další bod a dovršili tak zápasový zmar.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hráč: Zápas ve Velimi musíme hodnotit pozitivně, dva body se rozhodně počítají. Kluci zaslouží pochvalu, zápas jsme odmakali na hranici našich aktuálních možností a našim fanouškům snad trošku spravili náladu po zoufalém výkonu z minulého týdne.



Sestavy


FC Velim B
T. Daněk [-] - O. Vokřál [-] , M. Hrabal [-] , P. Štros [-] , M. Kosina [-] - M. Bláža [-] (86. A. Korenc [-] ) , T. Kmoch [-] (31. J. Zajíc [-] ) , O. Kosina [-] (75. J. Kuchař [-] ) , M. Jansta [-] (30. V. Kopáček [-] ) - J. Kukal [-] , L. Seifert [-]

TJ Kouřim
M. Petrásek [-] - D. Procházka [-] , T. Dufek [-] , M. Snížek [-] , R. Světnička [-] (90. L. Kocián [-] ) , J. Keltner [-] , P. Jirků [-] , M. Tománek [-] , M. Navrátil [-] , T. Novák [-] , T. Svoboda [-]

ŽK: 90. M. Hrabal - 21. M. Tománek .
Hráči zápasu: P. Jirků , T. Novák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - JELÍNEK Jiří (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: všichni Experti OP
Tip experta: výhra domácích

Začíná se od 0:0 a šance mají oba. Hodně bude záležet na sestavách.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích