Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2021 14:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nučicích střelnice jako o pouti


14

Když Chromý vstřelil první branku už v první minutě, tak se hosté položili jako domeček z karet. Bylo jen otázkou, kde se zastaví ukazatel skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chromý dvěma góly tým uklidnil

Nučice si chtěly spravit chuť po předchozích nezdarech a na svém hřišti přivítali soupeře, který dle předpokladů neměl klást velký odpor. Dva rychlé góly během úvodních pěti minut, jejichž autorem byl Matěj Chromý, daly utkání ráz.     Po úvodních pěti minutách přišla gólově hluchá pasáž, protože hosté ještě stíhali odvracet akce domácích. Jenže v poslední čtvrthodině první půle inkasoval brankář Ovčár Lukáš Hartig ještě šestkrát. Poločasový stav 8:0 plně vypovídal o dění na hřišti.  

Dalších šest gólů v síti Ovčár

I po přestávce měli domácí chuť a postupně přidali další góly na konečný stav 14:0, což je rekordní výsledek tohoto ročníku. Nejpilnějším kanonýrem se stal Filip Kubalík s pěti zásahy a Matěj Chromý, který přesně mířil čtyřikrát.      "Soupeř zaslouží respekt, že utkání nezabalil a dohrál až do konce, i přestože byl poločas již 8:0", hodnotil zápas Jan Vedral a s potěšením doplnil: "V tréninkovém tempu jsme po čtyřech porážkách konečně získali tři body. Oživením do kabiny byl příchod staronového trenéra Carvana, který se rozhodl nám v závěrečných podzimních kolech pomoci."  

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Utkání ozdobily krásné branky Chromého ze střední vzdálenosti. Na klukách bylo znát, že nechtějí zápas jen tak odchodit a hráli jsme až do závěrečného hvizdu. Doufám, že jsme se dobře naladili na závěrečný zápas, který odehrajeme za týden ve Štítarech.




Sestavy


TJ Nučice
T. Rybák [-] - P. Bradáč [-] , J. Vedral [-] , K. Hurtík [-] , M. Jícha [-] (46. J. Novák [-] ) , F. Kubalík [-] , L. Kulhavý [-] (46. J. Lisa [-] ) , J. Jelínek [-] , M. Chromý [-] , D. Kočí [-] , P. Zápotocký [-] (46. J. Hervert [-] )

FC Ovčáry
L. Hartig [-] - J. Mikita [-] , J. Machan [-] - P. Mikita [-] , B. Machurka [-] , M. Hrubeš [-] , K. Machurka [-] - V. Chadraba [-] - M. Machurka [-] , T. Tichý [-] , P. Kubát [-]

ŽK: 45. V. Chadraba .
Hráči zápasu: M. Chromý , F. Kubalík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MELICHAR Vít - HOUDEK Petr (N), KOPECKÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: všichni Experti OP
Tip experta: výhra domácích

Jednoznačné? Nejspíš ano, ale faktor podcenění v Nučicích také znají dobře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích