M. Kopecký 52.
A. Sivák 65. (vl.)
2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2021 14:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnanou bitvu rozhodly penalty


Branky


52. M. Kopecký , 65. A. Sivák (vl.) - 37. J. Pechar , 77. J. Pechar
13

Dva góly Pechara zařídily konečnou remízu 2:2 a na pořad přišly pokutové kopy, v nichž po dramatickém průběhu uspěli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zásmuky se ujímají vedení

Od začátku zápasu byl vidět bojovný výkon obou mužstev. Ratboř měla na kopačkách první šance, Vohnický se ocitl dvakrát ve stoprocentní šanci, na první pokus treflil Terče a po několika minutách mířil vedle. Další akce Ratboře, Kopecký nachází Mbembu, který z malého vápna pouze trestuhodně trefuje rukavice Terče.

 

Zásmuky se prezentovaly taktéž několika šancemi, ale neúspěšně. Po průniku Mbemby a přihrávky na Vohnického se píská penalta, Biško trefuje jen tyč.

 

Hra se přelévá z jedné strany na druhou, další šance Zásmuk kryje Jeřábek. Další šance Ratboře, Kesner se ocitá sám před Terčem, ale opět ho jen trefuje. Zásmuky otevírají skóre utkání ve třicáté sedmé minutě, kdy se prosazuje dlouhodobý hráč Ratboře Jirka Pechar - 0:1.

Ratboř otočila vývoj zápasu

Druhý poločas Zásmuky neproměnily šanci a trest přišel na druhé straně. Vohnický nachází po několika kličkách Michala Kopeckého, který vyrovnává - 1:1.

 

Následně přichází na řadu střela Kesnera, kterou Terč těsní na rohový kop, který zahrává Teslík. Jeho centr odvrací pozorná obrana, ale na druhý pokus jeho centrovaný míč sráží do vlastní branky Andrej Sivák - 2:1.

 

Zásmuky ale bojují a z jejich tlaku přichází druhá branka utkání. Borci ze Zásmuk vyvyjí tlak... Opět se trefuje Jirka Pechar a do konce utkání zbývá třináct minut - 2:2.

 

"Smutné je, že nás potrestal dvakrát náš někdejší hráč Jirka Pechar", posteskl si Tomáš Kratochvíl: "Je vidět, že ten kluk zná každý drn na našem plácku." 

 

Zásmuky jdou do penalt potřetí v tomto ročníku, domácí Slavoj už dokonce pořtvrté, ale borci Ratboře ještě druhý bod nikdy nezískali.

 

Autor reportáže: Tomáš Kratochvíl (RAT)

Ratboř bude muset penalty trénovat

Zápas opět nabídnul penaltový rozstřel, kdy jsou úspěšní hostující borci. Ratboř neuspěla ani napočtvrté v penaltové loterii a trenéři by se nad tím měli zamyslet.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: V první polovině jsme měli zápas asi rozhodnout, z naší strany stoprocentní příležitosti, které jsme bohužel neproměnili. Další výhodou byl pokutový kop, který však Radek Biško namířil jen do tyče. Je to škoda, ale nedají to jiní borci. Zásmuky bojovaly celé utkání, měly také šance. Za projev mužstev a šancí na obou stranách je remíza spravedlivá. Nám se pokutové kopy opět nevydařily a další bodíky navíc tak míří do Zásmuk.

TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Hrálo se vyrovnané utkání a dělba bodů ze samotného utkání, si myslím, že je zasloužená. Na obou stranách bylo k vidění několik šancí, oba týmy drželi ve hře brankáři, tak se hrálo o tři body do posledních minut. V penaltách jsme byli úspěšnější, tak si odvážíme bod navíc, za což jsme samozřejmě rádi.



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Kovařík [-] , M. Adámek [-] , M. Kesner [-] , M. Kopecký [-] , R. Biško [-] , L. Vohnický [-] , J. Mbemba [-] , M. Teslík [-] , T. Beran [-] , M. Uher [-] (76. A. Brant [-] )

TJ Sokol Zásmuky
P. Terč [-] - P. Pavlík [-] , P. Pěkný [-] (80. O. Chábera [-] ) , F. Jonáš [-] , M. Kraus [-] , L. Martínek [-] , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-] , J. Pechar [-] , A. Sivák [-] , M. Bellada [-] (46. L. Sobotka [-] )

ŽK: 54. J. Mbemba - 26. M. Kraus .
Hráči zápasu: T. Beran - P. Terč , J. Pechar .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šafránek Jan - DOBEŠ Jan (N), MEDLEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: všichni Experti OP
Tip experta: výhra hostů

Ratboř po perfektním startu dojíždí na zraněný a nemocný kádr. Šest kol už nepoznala radost z výhry. Ale proti Zásmukám by šance mohla být.

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů