Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2021 10:15

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávku v Pečkách zvládly lépe Nučice


Branky


13. L. Zientek , 66. J. Svoboda - 7. M. Chromý , 23. J. Novák , 29. J. Novák , 45. J. Novák , 77. J. Novák , 86. P. Zápotocký (p.)
12

Odložený zápas se dnes dohrával na hřišti Červených Peček a hosty byl tým Nučic. Ten si nejen díky čtyřem gólům Nováka odváží všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecká forma Kuby Nováka

Info z utkání z pera Jana Vedrala:     Moc utkání jsme neměli tak pod kontrolou jako toto proti Červeným Pečkám. Od začátku jsme soupeře tlačili a už v 7.minutě otevřel skóre Chromý střelou z hranice vápna. Ve 13.min jsme si sice nechali dát branku po rozehraném přímém kopu a nedůrazu ve vápně. Pak však našel střeleckou formu Kuba Novák, který v rozmezí dvaceti minut vstřelil tři branky.   

Soupeř v oslabení snížil

V 63.min domácí Zákoutský zbytečně oplácel v přerušené hře a šel rovnou do sprch. Paradoxně pak přišla naše nejslabší pasáž a soupeř v deseti snížil. V 77.min se opět prosadil Novák a v závěru ještě proměnil Petr Zápotocký penaltu za ruku a uzavřel účet zápasu na šesti brankách.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Matěj Bílý, hrající trenér: No stejně tak jak bylo ošklivé počasí, tak byla i ošklivá naše hra. Byli jsme špatní, vůbec nám to nesedlo. Dělali jsme školácké chyby, byli jsme nepřesní v rozehrávce, alibisticky jsme bránili a takto bych mohl pokračovat. Každá naše povedená akce byla zastíněná třemi velkými chybami… Prostě den blbec. S týmy ze spodku tabulky neumíme hrát a takto to pak dopadá.




Sestavy


FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] - J. Chochola [-] , M. Převrátil [-] (66. J. Eszenyi [-] ) , L. Zientek [-] , M. Bílý [-] , J. Maršík [-] (83. M. Vondráček [-] ) , M. Carda [-] , J. Svoboda [-] , Z. Bulíř [-] , D. Zákoucký [-] , M. Zuza [-] (85. O. Štolba [-] )

TJ Nučice
T. Rybák [-] - P. Bradáč [-] , J. Vedral [-] , K. Hurtík [-] , M. Šulc [-] , T. Adam [-] , J. Hervert [-] (26. J. Lisa [-] ) , J. Jelínek [-] , M. Chromý [-] , J. Novák [-] , P. Zápotocký [-]

ŽK: 20. M. Převrátil , 86. J. Eszenyi - 51. J. Novák , 63. J. Vedral . ČK: 63. D. Zákoucký .
Hráči zápasu: J. Novák .
Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 22:27
Jirka Stoupa

Expert: Venca Likeš
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Zatím překvapivě třetí od konce jsou Nučice. Potřebují zabrat a bodově se dotáhnout na soupeře.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 11:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 21:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 06:15

Tip: remíza