1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 15:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovládla Velim


Branky


16

Jediná branka rozhodla zápas vedoucích celků tabulky, přestože šancí bylo víc. Selhalo zakončení a nebo byli skvělí gólmani. Náskok Jestřábky se v tabulce smrsknul na jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martikán se prosadil hlavou

Na velimském pažitu se střetly dva první týmy soutěže. Pokud domácí nechtěli, aby se Jestřábka utrhla v tabulce o vagón, tak museli Velimští zabrat a ideálně naplno bodovat.

 

Lhotecký Martin Mikeš litoval nekompletní sestavu: „Domácí byli aktivnější na míči, vytvořili si více šancí hlavně po centrech ze stran a ze standardních situací. Byla znát absence našeho kapitána Kličky, který je skvělý hlavičkář. V první půli jsme nepokryli při standardce Ondřeje Martikána, který v čtyřiatřicáté minutě hlavou skóroval – 1:0.“

 

 

Slova soupeře potvrzoval i kouč Velimi Jiří Ptáček: „Stoprocentní gólové šance ale byly jednoznačně na naší straně. V prvním poločase jsme zahodili hned dvě, kdy jsme ve finále netrefili branku.“

 

Karban držel Jestřábku nad vodou

V druhé půli zase předvedl dva skvělé zákroky hostující gólman. V závěru domácí nejprve nastřelili tyč a pak horní konstrukci branky po ukázkovém individuálním průniku.

 

„Ve druhé půli měli domácí více příležitostí,  ale buď je vychytal mrštný Karban nebo pokusy mířily mimo bránu. I my jsme měli nějaké možnosti, ale chyběl nám větší klid v koncovce a lepší finální fáze. Vůbec se nám nedařilo zahrávání standardek, kterými jsme si mohli pomoct“, hodnotil druhý poločas Martin Mikeš.

 

 

 

Jestřabí Lhota tak nedokázala zaokrouhlit neporazitelnost na deset zápasů. Nutno však podotknout, že padla se vztyčenou hlavou na hřišti spolufavorita. Jestřábka zůstává nadále první, ale o jediný bod jí dýchá na záda Velim.



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jiří Ptáček, trenér: Velká spokojenost. Porazili jsme dosavadního lídra soutěže. Navíc soupeře, který se prezentoval zatím nejlepším výkonem a předvedenou hrou. Od začátku do konce se hrál vyrovnaný fotbal nahoru dolů. Zápas tak rozhodla branka hlavou po dobře zahrané standardní situaci.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
Martin Mikeš, hrající trenér: Celkově hra nebyla špatná, hráči bojovali, ale tentokrát to bohužel na body nestačilo. Jedeme dál a doufám, že se na domácí utkání dají do kupy zranění hráči. Děkuju za podporu fanoušků a věřím, že je doma příště odměníme.



Sestavy


FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Kosina [-] , O. Vokřál [-] , M. Hrabal [-] , P. Štros [-] - T. Kmoch [-] , V. Kopáček [-] (76. J. Vlk [-] ) , O. Martikán [-] , J. Nedbal [-] (80. M. Bláža [-] ) - L. Seifert [-] , M. Kasal [-] (85. J. Zajíc [-] ) -

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - V. Šámal [-] (75. L. Fejt [-] ) , J. Hron [-] , T. Robovský [-] , P. Kesner [-] , A. Krupka [-] , M. Mikeš [-] , T. Kubíček [-] , J. Švanda [-] , A. Hojda [-] (67. M. Trojan [-] ) , D. Kubánek [-] (58. J. Kostelecký [-] )

ŽK: 89. T. Kmoch - 10. T. Kubíček , 90. A. Krupka .
Hráči zápasu: O. Martikán - L. Karban .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: LÖWE Miloš - DANĚK Tomáš (N), HOJDA Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 13:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 08:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 00:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 08:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 23:03
Jirka Stoupa

Expert: Martin Snížek
Tip experta: výhra domácích

Zápas o čelo tabulky, který podle mě zvládne lépe Velim. Jestřábce se sice letos výsledkově daří, ale čekám, že ve Velimi poprvé narazí.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 15:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 08:42
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 07:07

Tip: výhra domácích