Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 15:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim je vítězem derby po kanonádě ve druhé půli


Branky


17

Oba týmy vstřelily v prvním poločase po brance, ale první čtvrthodina druhé půle patřila plně hostům, kteří za Rybákova záda poslali míč celkem šestkrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyrovnali z penalty

"My jsme bez zraněného Havránka a stále chybí Královský a Macháček. Do poslední chvíle nebylo ani jasné, zda mě pustí do hry natažený sval. Havránka v bráně zastoupí šestnáctiletý Matouš Petrásek", uvedl před utkáním Martin Snížek.

 

Na derby se i v chladném, ale slunečném odpoledni přišla podívat více než stovka diváků a gólu se dočkali už po sedmi minutách. Svoboda vysunul po lajně Procházku, který zatáhnul míč po lajně a ve vápně našel Tomáše Dufka, který po rychlém zpracování trefil k tyči - 0:1.

 

Domácí stihli vyrovnat po patnácti minutách. Novák fauloval ve vápně Kubalíka, penaltu proměnil Petr Zápotocký - 1:1.

 

Více branek v prvním poločase nepadlo, protože tutovku Snížka, který šel sám na bránu, vychytal Rybák a střely Dufka zase neměly patřičnou razanci. Domácí měli sice také pár střel, ale také neměly gólové parametry.

 

Kouřim pálila ostrými

Do druhé půle vletěli hosté jako uragán, který všude foukal už ve čtvrtek, ale v Nučicích až tentokrát. 

 

Po dvou minutách Dufek prostrčil uličkou na Snížka, ten zatáhnul míč do vápna a našel před brankou volného Romana Světničku, který se nemýlil - 1:2.

 

Šance na další vyrovnání měl Kubalík, ale proti Petráskovi neuspěl, po střele Bradáče pomohla mladému gólmanovi branková konstrukce. Potom se rozjeli Kouřimští. Tománek vyslal z rohu vápna ostrý přízemní centr, který na přední tyči tečoval patou do sítě Martin Snížek - 1:3

 

Padesátá čtvrtá minuta. Novák uspěl v souboji po autu a hlavou poslal míč do prostoru, Snížek byl v souboji s protihráči rychlejší a prostrčil míč na Tomáše Dufka, který se uvolnil, z dálky napřáhnul a nedal brankáři krásnou střelou žádnou šanci - 1:4.

 

Domácí se pokoušeli o rozehrávku, jejich špatnou přihrávku vystihnul Snížek, prošel přes Kočího a předložil míč na vápno volnému Tomášovi Dufkovi, který ještě akci vyšperkoval kličkou golmanovi a střelou do odkryté branky - 1:5.  

 

Po šestnácti minutách druhé půle bylo hotovo. Novák vyjel z obrany po lajně, předal míč Snížkovi, který mu ho obloučkem vrátil za obranu a Tomáš Novák z vápna nádherně přeloboval vyběhnuvšího brankáře domácích - 1:6.     Pak hosté vystřídali a moc se toho do konce zápasu z jejich strany zajímavého nestalo. Domácí měli v posledních minutách ještě šance, ale Kubalík dvakrát Petráska nepřekonal a Chromý trefil z úhlu tyč.

 

"Potěšil mě výkon Petráska, který neudělal jedinou chybu a vše, kromě penalty, s přehledem pochytal. Během hry se nám bohužel navíc zranil Hovorka. Potěšující pro nás byl návrat Dufka, který nastoupil po šesti zápasech a třemi góly potvrdil, jak je pro nás důležitý", radoval se po utkání Martin Snížek.      

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: První poločas byl důrazný z obou stran a hra vcelku vyrovnaná, kromě branek měly oba týmy ještě tutovku. Snížka ale vychytal gólman Rybák a na druhé straně střela P. Zápotockého trefila kouřimského obránce. Druhý poločas byl noční můra. Nic z toho, co jsme si v poločase řekli, nefungovalo. Během deseti minut jsme obdrželi po školáckých chybách čtyři branky a bylo po zápase. Čím více jsme se snažili, tím více jsme chybovali a soupeř to nekompromisně trestal.

TJ Kouřim
Jan Kočí, vedoucí mužstva: Přijeli jsme do Nučic na derby a očekávali jsme již klasicky vyhrocený zápas plný soubojů a ostrých střetů, ale opak byl pravdou, Nučice jako by změkly a nepouštěly se do žádných soubojů, skoro jako kdyby se jim nechtělo hrát. První poločas byl na počet gólů vyrovnaný díky spalování jedné šance za druhou na naší straně a ojedinělé šanci z penalty na domácí straně. Druhý poločas už nám to tam začalo padat a v 55. minutě bylo po zápase, když se po zranění vrátil Dufek a hattrickem rozhodl zápas. Ke konci jsme trošku polevili a pustili domácí do pár šancí, ale vše pochytal skvělý Petrásek, který musel zastoupit zraněného Havránka.



Sestavy


TJ Nučice
T. Rybák [-] - P. Bradáč [-] , J. Vedral [-] , K. Hurtík [-] , M. Jícha [-] , F. Kubalík [-] , M. Šulc [-] (13. L. Kulhavý [-] ) , J. Jelínek [-] , M. Chromý [-] , D. Kočí [-] , P. Zápotocký [-]

TJ Kouřim
M. Petrásek [-] - T. Dufek [-] (68. L. Kocián [-] ) , J. Keltner [-] (78. J. Kočí [-] ) , M. Snížek [-] (61. J. Bělohlávek [-] ) , M. Navrátil [-] , P. Jirků [-] , M. Hovorka [-] (35. R. Světnička [-] ) , T. Novák [-] , D. Procházka [-] , M. Tománek [-] , T. Svoboda [-]

ŽK: 4. K. Hurtík , 67. D. Kočí , 68. F. Kubalík - 72. J. Keltner .
Hráči zápasu: M. Petrásek , T. Dufek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: MELICHAR Vít - HOUDEK Petr (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 13:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 08:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 00:13

Tip: výhra hostů

22. 10. 2021 00:16
Chtěl jsem dát výhru domácích samozřejmě :-)
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 08:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 23:03
Jirka Stoupa

Expert: Martin Snížek
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak. Bude to těžký zápas, zvlášť když vůbec nevíme, kolik nás bude na zápas zdravých. Ale zabojujeme.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 15:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 08:42
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 07:07

Tip: výhra domácích