Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 15:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítary zmuchlaly Bečváry jako papír


Branky


27. K. Horňáček , 29. D. Brdíčko , 37. L. Kmoch , 40. L. Kmoch , 45. L. Hetcl , 61. L. Hetcl - 50. M. Černý , 72. M. Černý , 74. T. Jelínek (vl.)
16

Hodně černá byla poslední čtvrthodina první půle pro hosty, protože inkasovaly pětkrát a se stavem 5:0 už toho ve druhém poločase moc udělat nedokázaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poslední čtvrthodině udeřili domácí pětkrát

Na hřišti Štítar se představily Bečváry. Tabulkoví sousedé, Bečváry s deseti body a za nimi Štítary s devíti, se chystali na utkání pravdy. A od prvního hvizdu rozhodčího Pechara bylo jasné, kdo je hladovější po třech bodech, což dokládá pozitivní hodnocení domácího trenéra Daniela Kmocha: „Dnes bylo už od první minuty znát, kdo hraje doma. Zhruba do patnácté minuty se Bečváry prakticky nedostaly za půlku. Naši kluci hráli po dlouhé době s velkou chutí a utkání rozhodli už v prvním poločase.“

 

Naopak jen těžko hledal slova pro výkon svého mužstva hostující Josef Kuba: „Odehráli jsme snad nejhorší zápas podzimu. Zejména první poločas jsme doslova prospali a neprobudil nás ani první gól, který padl téměř po půlhodině hry. Do poločasu jsme inkasovali ještě další čtyři. Nevím, co jsme si mysleli...  Snad že se soupeř porazí sám. Nic na tom nemění fakt, že jsme se opět potýkali s absencemi hráčů.“

 

První branku po předchozí plejádě šancí vsítil téměř po půlhodině hry Kamil Horňáček – 1:0 a otevřel tak stavidla pro další branky. Postupně se mezi střelce zapsali David Brdíčko, Ladislav Hetcl a dvakrát Lukáš Kmoch. Poločasový výsledek 5:0 ale odpovídal dění na hřišti, i když góly padaly až na konci.

 

Aktivita Bečvár vzrostla

Po bouřce v kabině hostů začal druhý poločas. A Bečváry ožily, možná i trochu díky tomu, že domácí hodně polevili. P. Kuba ze strany lobuje gólmana, ale míč padá mimo tyče. Černého zase v jeho průniku vychytal štítarský jmenovec. I tak se po pěti minutách hosté radují. Horáček vyslal do křídla Jahodu, ne jeho centr si naskočil Miroslav Černý a míč hlavou uklidil do šibenice – 5:1.

 

Útočící a také často chybující Bečváry umožňovaly domácím brejkové situace. Ladislav Hetcl jeden zakončil z úhlu podél bečvareckého brankáře – 6:1. Další šance Horňáčka či Pýchy ke gólu nevedly.

 

Hosté ale pořád tlačili na pilu. Střelu Černého doprostřed, stejně jako Jahodovu tečovanou ránu v pohodě uklidil v náruči domácí gólman. Nadvakrát výborně zakročil i proti J. Kšírlovi.

 

Kapituloval až po nepřehledné situaci, kdy kombinaci hostů ve vápně zakončil Miroslav Černý – 6:2. A o dvě minuty později propadl rohový kop až na nohu Tomáše Jelínka, který míč poslal do vlastní sítě – 6:3.

 

 

Víc už Bečváry nedokázaly, a protože i další možnosti domácích Horňáčka, vyložená šance Hořeního či průnik Hetcla také brankou neskončily, zůstal výsledek 6:3 konečným.



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Daniel Kmoch, trenér: Je škoda, že těch branek nebylo více, protože gólových šancí bylo ještě spousta. Škoda výkonu ve druhém poločase, kdy Bečváry díky naší laxnosti korigovali skóre až na konečných 6:3. Za první poločas bych chtěl klukům poděkovat a zároveň poprosit, aby jim ta chuť vydržela až do konce podzimu...

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Po přestávce jsme hru zlepšili, ale manko z první půle se nám smazat nepodařilo. Za první poločas jsem byl na hráče (i na sebe) hodně nazlobený. Všichni hráli hluboko pod svoje možnosti. Bez pohybu, ztráceli jsme míče a do koncovky jsme se téměř nedostali. Musím ale sportovně uznat, že Štítary nemají vůbec špatné mužstvo. Postavení v tabulce jejich kvalitě neodpovídá.



Sestavy


Štítarský SK
J. Černý [-] - D. Brdíčko [-] (85. T. Opolzer [-] ) , K. Horňáček [-] , J. Vlášek [-] (70. F. Hoření [-] ) , L. Kmoch [-] , J. Miškovský [-] , L. Hetcl [-] , A. Přibyl [-] , P. Pýcha [-] , T. Jelínek [-] , J. Biško [-] (32. K. Šín [-] )

SK Bečváry
Z. Kropáček [-] - J. Uher [-] (66. D. Šmejkal [-] ) , J. Kšírl [-] , J. Kuba [-] , O. Holub [-] - M. Horáček [-] , J. Čáslava [-] , V. Kšírl [-] , P. Kuba [-] - M. Černý [-] , P. Jahoda [-]

Hráči zápasu: L. Kmoch - P. Jahoda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PECHAR Jiří - POLÁK Jakub (N), DĚDEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 13:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 08:23

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 00:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 23:03
Jirka Stoupa

Expert: Martin Snížek
Tip experta: remíza

Další zápas ve spodní části tabulky. Bude hodně záležet, jak se oba týmy sejdou, zápas vidím jako velmi vyrovnaný.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 15:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 08:42
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza