5:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 15:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Touha po bodech byla silnější u Tuklat


Branky


16. M. Pytloun (p.) , 56. M. Pytloun (p.) , 67. P. Hlavatý , 82. M. Kotala , 89. M. Pytloun - 11. M. Hrubeš , 31. V. Chadraba
16

Kdy jindy získat body než při vzájemném souboji dvou posledních mužstev. Poločas to vypadalo, že by to mohli být hosté, ale Čechie překvapení nedopustila a ve druhé půli zabrala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ovčáry vedou 1:2

Co očekávat od zápasu posledního s předposledním? Možná podobná úroveň soupeřů umožní vzestup fotbalového umění. Do tohoto zápasu jednobodové Tuklaty hostí na svém place Ovčáry, které se i přes nečekaný zisk tří bodů z Plaňan trápí.

 

 

Co se na hřišti dělo po prvním hvizdu hlavního rozhodčího Viléma Löweho popsal trenér Čechie Jiří Halgaš: „Úroveň utkání zcela odpovídala postavení obou mužstev v tabulce. Hrál se hrůzostrašný antifotbal z obou stran. Hosté se po celý zápas zaparkovali v osmi lidech na své velké vápno a jen nakopávali míče dopředu na své dva útočníky, kteří, pokud jim síly stačily, zle zatápěli naší obraně.“

 

Hosté jdou do vedení v jedenácté minutě po nedomluvě gólmana Pazdery s obránci Tuklat gólem Miroslava Hrubeše – 0:1. Na 1:1 srovnává o pět minut později z penalty Michal Pytloun.

 

 

Po půlhodině hry dlouhý nákop Ovčár do vápna domácích a další chybu obrany Tuklat využívá Vít Chadraba - 1:2. Možná překvapivý poločasový výsledek je dílem tuhé obrany hostů, jejich efektivitě v ohrožení Pazderovy brány a v nemohoucnosti domácích překonat obranný val.

 

Tuklaty obrátily vývoj

Tak jak první penalta byla bez diskusí, u druhé už to tak jasné nebylo, ale rozhodčí byl nekompromisní stejně jako exekutor Michal Pytloun, který podruhé v zápase a podruhé z penalty vyrovnává stav – 2:2.

 

Hostům ubývají síly směrem dopředu, ale obrana stále odolává. Až v sedmašedesáté minutě se po skrumáži v hostujícím vápně nejlépe orientuje Pavel Hlavatý a posílá Tuklaty poprvé do vedení - 3:2.

 

Stále není nic rozhodnuto, hosté hledají zbytky sil. Ale deset minut před koncem dodal klid domácím po samostatném průniku Marek Kotala a zvyšuje na 4:2. A těsně před koncem po biliárové akci trojice Halgaš - Jambor - Pytloun, posledně jmenovaný uzavírá skóre na 5:2 a zároveň završil svůj hattrick.

 



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: V utkání jsme zahazovali i ty nejvyloženější šance a tak až čtvrtý gól Marka Kotaly byl pro nás vysvobozením! Za pomoc děkuji moc Pavlu Hlavatému, který nám v těžké situaci přišel pomoci. Hattrickem se blýskl Michal Pytloun!




Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - J. Vébr [-] , D. Čermák [-] (21. J. Šindelář [-] ) , M. Bajtler [-] , P. Mazur [-] , T. Pígl [-] , M. Kotala [-] , V. Lachman [-] (68. P. Jambor [-] ) , M. Klepetko [-] , P. Hlavatý [-] (82. J. Halgaš [-] ) , M. Pytloun [-]

FC Ovčáry
J. Mikita [-] - J. Machan [-] - M. Hrubeš [-] , P. Mikita [-] , K. Machurka [-] , B. Machurka [-] - J. Hula [-] , V. Chadraba [-] - T. Tichý [-] , J. Nouzák [-] , M. Machurka [-]

ŽK: 64. V. Lachman - 29. V. Chadraba .
Hráči zápasu: J. Šindelář , M. Kotala , M. Pytloun .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LÖWE Vilém - PAZDERA Josef (N), VILT Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 13:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 08:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 00:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 08:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 23:03
Jirka Stoupa

Expert: Martin Snížek
Tip experta: výhra domácích

Souboj o poslední místo. S oběma týmy jsme nedávno hráli, Tuklaty by neměly doma body ztratit.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 15:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 08:42
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů