M. Kosina 37. (vl.)
2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 15:30

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velimští dali dva góly, ale stačilo to pouze na bod


Branky


37. M. Kosina (vl.) - 12. M. Bláža
16

Utkání dvou aspirantů na čelo tabulky mělo na konci zápasu ve výsledku dvě jedničky. To znamenalo penaltový rozstřel, ve kterém dominovali Plaňanští.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastňák zhatil vedení

Velimští stíhají vedoucí Jestřabí Lhotu, ale čekal je náročný mač na horké půdě v Plaňanech, které mají zápas k dobru a tabulkou stále stoupají vzhůru. Do branky Plaňan se opět vrátil mladý Arnold. Jeho otec by ho sice rád z postu vystrnadil, ale protože v Libodřicích dvakrát inkasoval, tak se do branky vrátil syn. Velimští nemohli v tomto šlágru počítat s přílišnou podporou "áčkařů", neboť ti ve stejný čas hráli důležitý zápas s Nespeky.

 

Zápas nabídl divákům zajímavý a kvalitní fotbal. Hra se přelévala ze strany na stranu a v úvodu byli o něco aktivnější hosté, což jim přineslo i vedení. Po předchozích dvou nedotažených akcích se podařila úspěšná kombinace na jejímž konci byl autor úvodní branky utkání, dorostenec Marek Bláža - 0:1.

 

Velim i nadále dobře kombinovala, byla často u míče, ale rychlé kontry domácích byly hodně nebezpečné. Po jednom vybojovali Plaňanští rohový kop a vlastní gól si připsal Marek Kosina - 1:1.

 

V závěrečných sedmi minutách se už skóre neměnilo a do kabin šli hráči za remízového stavu.

 

 

Další góly už nepřibyly

Úvod druhé půle patřil zase Velimským, kteří ale překonat Arnolda nedokázali. Tutové šance byly zakončeny mimo bránu a nebo je zblokovali obětavě bránící hráči Plaňan. Ale i ma druhé straně podržel svůj tým vynikajícím zákrokem Svoboda.

 

"U našeho mužstva oceňuji herní disciplínu i to, že jsme fyzicky zvládli nejen první poločas, ale i celý druhý a v závěru jsme měli i sílu pokusit se o výhru", byl spokojen trenér Plaňan Petr Šafránek a zalitoval: "To se nepodařilo, vyhrát chtěla samozřejmě i dobře hrající Velim."

 

Pro Velim je to ztráta po čtyřech kolech plného zisku a náskok Jestřábky se zvýšil. Pro Plaňany je to první ztráta bodů po ostudné porážce s Ovčáry. Přesto domácí mohou být spokojeni, protože v případě zisku tří bodů v odloženém utkání se mohou Plaňany bodově dotáhnout na svého dnešního soupeře.

Penalty šly lépe domácím

Dva pokusy hostů šly mimo tyče a protože domácí byli stoprocentní, zůstává po stavu 4:2 druhý bod v Plaňanech.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek, trenér: V Plaňanech se hrál po všech stránkách dobrý fotbal a bylo znát, že spolu hrají týmy z popředí tabulky. Hosté jsou silní na míči a do šancí se chtěli dostat postupnou kombinací, my jsme byli přímočařejší v útocích a tak si myslím, že remíza byla spravedlivá. Zápas byl odehrán oboustranně velmi slušně a za bod navíc jsme rádi.

FC Velim B
Jiří Ptáček, trenér: Neproměněné šance, vlastní gól a dvě zahozené penalty v rozstřelu nás připravily o další body. Šli jsme brzy do vedení, ale to vydrželo jen do 38. minuty, kdy jsme si po rohovém kopu a špatném postavení vstřelili vlastní gól. V závěrečném penaltovém rozstřelu jsme dvakrát netrefili ani branku a ztratili tak další bod.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - M. Jambor [-] , A. Motrunich [-] , J. Klucska [-] , D. Žemba [-] , J. Olah [-] , D. Konůpek [-] (51. K. Hanzálek [-] ) , O. Shpuryk [-] , O. Lazaryev [-] , Y. Pavlenko [-] , T. Freund [-]

FC Velim B
L. Svoboda [-] - P. Štros [-] , M. Kosina [-] , O. Vokřál [-] (24. V. Kopáček [-] ) , M. Hrabal [-] - M. Bláža [-] (83. J. Vokřál [-] ) , J. Jelínek [-] , J. Vlk [-] - J. Nedbal [-] , J. Zajíc [-] (65. A. Korenc [-] ) , M. Kasal [-] (58. J. Kuchař [-] )

ŽK: 84. T. Freund , 93. A. Motrunich - 57. J. Vlk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SMOLEŇÁK Jakub - FREUND Karel (N), DANĚK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2021 10:18

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2021 07:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 08:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 11:57

Tip experta: výhra domácích

Velim čtyři výhry v řadě, Plaňany pět výher v řadě. Plus dva nejlepší útoky v lize, prostě ideální pozvánka na neděli do Plaňan. Můj "nezaujatý" tip výhra domácích.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 17:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 11:03
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 10:35

Tip: výhra hostů