4:2
(3:1)
42. V. Dittrich
59. V. Dittrich (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:30

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřábka byla šťastnější a hlavně produktivnější


Branky


3. F. Krajíček , 21. T. Robovský , 27. M. Trojan , 69. A. Krupka (p.) - 42. V. Dittrich , 59. V. Dittrich (p.)
16

Utkání slibovalo napětí a to se naplnilo. Hosté dokázali stáhnout tříbrankový náskok, ale víc už nedokázali. Zradila je koncovka a i proto odjíždějí s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krajíček rozvlnil síť už ve třetí minutě

Lhotecký tým je prozatím stále bez porážky a na čele tabulky. Dnes hostil Libodřice, které se ještě před několika koly vyhřívaly na slunci, ale herní a hlavně bodový propad poslal toto mužstvo na třetí pozici. Na dnešním výsledku pak závisí, jak se bude tabulka měnit a zda Libodřičtí alespoň zčásti smažou pětibodové manko na lídra.

 

Domácí hráči ale zahájili utkání famózně a hned ve třetrí minutě šli do vedení 1:0, když trečstný kop zakroutil do sítě za záda Hradeckého Filip Krajíček. Vedení Jestřábku zklidnilo, ale soupeř byl nebezpečný. Libodřice hrály aktivně, důrazně napadaly a sbíraly odražené balóny. Problém byl pro hosty ale finální přihrávka a hlavně zakončení.

 

A proto stav utkání navyšují domácí borci. Po dvaceti minutách hry zakončoval centr z pravé strany Tomáš Robovský - 2:0 a za dalších šest minut ustál Matěj Trojan několik soubojů, procpal se k zakončení a zvýšil na 3:0.

 

Pro domácí bylo vše na dobré cestě k dalším třem bodům, ale libodřický Václav Dittrich tři minuty před přestávkou tečovanou střelou z trestného kopu snížil na poločasových 3:1.

 

Jestřábka už tři body utéct nenechala

Veseleji bylo v táboře hostů po čtvrthodině hry druhého poločasu, protože po faulu v šestnáctce domácích proměnil pokutový kop Václav Dittrich a rázem byl rozdíl jediné branky - 3:2.

 

A Libodřice nadále tlačily a snažily se utkání zvrátit. Do poloviny poločasu byli hosté lepším týmem, ale pouhé snížení bylo málo. Jejich tlak utnula obranná chyba. Hlavičku Krajíčka, který už překonal gólmana, zachytil rukou Pavel Batelka, odporoučel se ze hřiště s červenou kartou a nařízenou penaltu proměnil kanonýr Aleš Krupka - 4:2.

 

To bylo také konečné skóre utkání. Do hry hostů se už dostala křeč a domácí si proti deseti v klidu pohlídali tři body. Tři body v souvislosti s výsledky dalších zápasů znamenají pro Jestřabí Lhotu upevnění první příčky s náskokem čtyř bodů. Libodřice naopak ztrácejí a propadly se na pozici sedmou.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
Martin Mikeš, trenér: Do utkání jsme bohužel nemohli pro zranění zařadit borce V. Šámala, Švandu nebo Hrona. Soupeř hrál důrazný a aktivní fotbal, ale nám dnes vycházela koncovka na jedničku.

FK Libodřice
Adam Baško, trenér: Bohužel, a to nechci snižovat výkon Jestřabí Lhoty, dnes zvítězil šťastnější tým, který vytěžil z minima maximum. My bohužel šance neproměníme, ve hře jsme lepší ale gólově to nevyjádříme. Jen bych chtěl říct, že hráč 14 Trojan byl vynikající! Na kluky se nemohu zlobit. Šťastnější tým vyhrál, ne lepší!



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - T. Robovský [-] (85. L. Fejt [-] ) , A. Hojda [-] , M. Trojan [-] , D. Kubánek [-] (56. R. Patočka [-] ) , P. Kesner [-] (50. J. Šámal [-] ) , F. Krajíček [-] , A. Krupka [-] (90. M. Svoboda [-] ) , M. Mikeš [-] (70. P. Kureš [-] ) , T. Kubíček [-] , M. Klička [-]

FK Libodřice
M. Hradecký [-] - M. Volavka [-] , J. Kovařík [-] (71. P. Škopek [-] ) , M. Beníšek [-] (86. M. Matějka [-] ) , J. Košík [-] (75. L. Lanc [-] ) , M. Hovorka [-] , V. Patočka [-] , P. Batelka [-] , L. Pohanka [-] , F. Šafránek [-] , V. Dittrich [-]

ŽK: 70. A. Krupka - 14. P. Batelka , 58. M. Beníšek , 72. V. Dittrich , 77. P. Škopek . ČK: 68. P. Batelka .
Hráči zápasu: M. Trojan .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Klíma Miroslav - STANĚK Josef (N), MLÁZOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2021 10:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2021 07:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 08:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 11:57

Tip experta: výhra domácích

Libodřice z posledních třech zápasů získaly pouhé dva body, naopak Jestřábka šest výher v řadě. Říká se ale, že každá série jednou končí. Tahle to ale podle mě zatím nebude.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 17:46

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 11:03
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 10:35

Tip: výhra domácích