Po vyrovnaném poločase se domácí zastříleli


Branky


18

Téměř celý první poločas domácí prohrávali po rychlé brance Ovčár. Před pauzou ale Červenopečení dokázali otočit a ve druhé půli už neměl soupeř na odpor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chadraba šokoval domácí

I když domácí tým Červených Peček měl před utkáním jen o čtyři body více než jejich soupeř, dal se očekávat jednoznačný průběh zápasu. Zvlášť když se Ovčáry na hřišti objevily pouze v deseti hráčích.

 

Možný pocit domácích hráčů, že se protivník porazí sám, vedl ale k šoku v úvodu zápasu. Liknavou rozehrávku Bílého vystihl Vít Chadraba a svoje sólo v páté minutě utkání zakončil přesně – 0:1.

 

Hráči Ovčár se zabetonovali před vlastní šestnáctkou a od úvodu se snažili co nejdéle odolat. Červenopečečtí zahájili obléhání jako u Stalingradu, po většinu času to i tak vypadalo, protože dobýt hradby se jim nedařilo a kdyby nebyli limitováni časem, tak by soupeře asi nechali vyhladovět.

 

Naštěstí pro domácí se k nim štěstí otočilo čelem v poslední pětiminutovce první půle a Libor Zientek a po něm Matěj Bílý skóre do přestávky otočili – 2:1.

 

 

Ovčáry už rezignovaly

Pár minut po pauze přidal Jaroslav Svoboda třetí branku Peček – 3:1. A síly hostům pomalu ubývaly, na zvrat v deseti hráčích nebylo. A domácí tak v klidu už mohli jen navyšovat skóre. Kaňku do protokolu druhého poločasu udělal jen Vít Chadraba, který svým druhým gólem snížil na 5:2.

 

Fotbal moc krásy nepobral a tak se diváci mohli pobavit alespoň pořádnou porcí gólů. Za zmínku ale stojí určitě povedený gól Martina Cardy, který si u postranní lajny vyměnil míč s Kaftanem, navedl si jej ke středu a jedovkou trefil přesně k přední tyči.

 

Červené Pečky se tímto zápasem odpoutaly od spodních pater tabulky a příští týden si mohou v klidu užít derby ve Štítarech. Ovčáry budou mít v dalším kole na domácím hřišti Bečváry, kde se oba týmy budou rvát o potřebné body.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Matěj Bílý, hrající trenér: Tento zápas nemá vůbec cenu komentovat. Úroveň čtvrté třídy. Soupeř v deseti a naše nemohoucnost v prvním poločase z toho ale málem udělaly drama. Měli jsme spoustu zblokovaných střel a rohů, ale ne a ne to tam spadnout. Naštěstí jsme to protrhli a zvládli za tři body.




Počet diváků: 99. Rozhodčí: Hlavnička Radek - VRKOTA Miloš (N), KOPECKÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 10. 2021 11:29
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Soupeři ze spodní poloviny tabulky. Určitě uvidíme vyrovnaný souboj, který vyhrají úspěšnější domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích