3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Zásmukách bylo o co hrát až do konce


Branky


17

Papírový favorit se proti poslednímu týmu tabulky trápil. A to navíc musel pro zranění nuceně střídat gólman Čechie Pazdera, pro kterého musela přijet rychlá záchranná služba. Šancí měli Zásmučtí dostatek, ale definitivně rozhodli až v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Laxní přístup domácích by zasloužil trest

Domácí byli sice od samého začátku utkání aktivnější a kombinačně lepší, ale vzadu nechávali hodně prostoru hostujícím hráčům a tak to paradoxně byla právě tuklatská Čechie, kdo měl první šanci utkání. Šindelář se ze strany pokoušel přehodit zásmuckého gólmana Terče, ale balón byl nízký a brankář jej zachytil.

 

Domácí hráči vyprodukovali pouze několik nepřesných zakončení a jednom se stalo osudným Pazderovi v bráně hostů. Nepovedený centr Čapka padal na břevno, couvající Pazdera míč v pádu vyškrábl na břevno, ale přitom padl hlavou na brankovou tyč. "Ta rána byla slyšet až na půlce", komentovali spoluhráči. Rozseknutou hlavu spravil obvaz a tuklatský gólman se rozhodl pokračovat. Ale už po pár minutách musel nuceně střídat, při odchodu ze hřiště bylo vidět, že není úplně v pořádku. Proto pořadatelé raději přivolali sanitu, která Josefa Pazderu odvezla na vyšetření. To naštěstí neprokázalo žádné vážnější zranění a večer už byl brankář Čechie doma. Tak Pepo, brzy zase na hřišti!

 

Do branky Tuklat se postavil čtyřicetiletý Vladimír Procházka. A ještě si ani pořádně nesáhl na míč, když poprvé kapituloval. Hosté chybovali u středového kruhu v rozehrávce, míč jim uzmul Jiří Pechar, rychle se protáhl mezi stopery a podél brankáře otevřel skóre - 1:0.

 

Zásmuky byly stále lepší, ale jejich zakončení létalo mimo tyče. Sivák, Bellada i Pavlík mířili nad bránu. Na druhé straně se do šestnáctky prokličkoval výborně hrající Klepetko, ale v poslední chvíli mu míč vypíchl Pavlík. Pavlík byl vzápětí ve hře na druhé straně hřiště. Po rohu se míč dostal zpět na pravou stranu, opakovaný centr zakončoval na zadní tyči právě Pavlík, ale komentoval to slovy: "Radši tam napiš, že to bylo z velkého úhlu".

 

A protože gólem neskončilo ani zakončení Pěkného ani trestňák Pavlíka, drželi hosté stále naději na zdramatizování zápasu.

 

 

Tuklaty na víc neměly

Ale domácí ve druhé půli žádné drama nepřipustli. Dát pojišťovací gól ale trvalo hodně dlouho. Podařilo se to až dvacet minut před koncem kapitánovi Filipovi Jonášovi - 2:0. Na konečných 3:0 pak v poslední minutě upravil střídající Jiří Svoboda, který za deset minut na hřišti byl odměněn gólem.

 

Tuklaty tak stále čekají na první body. "Jsme otrávení, ale musíme jít dál", prohodil zklamaný Jiří Halgaš. To Zásmuky jako nováček okupují horní patra. "Body dobré, ale hra nepotěšila", konstatoval Václav Jindra.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Z naší strany to nebylo moc pohledné utkání. Chyběl nám lepší pohyb, přesnost v kombinaci i v koncovce. I tak jsme po většinu utkání měli převahu a musíme být spokojeni za tři body. Hned na začátku utkání došlo k nepříjemné situaci, když si brankář hostí rozsekl hlavu o tyč a musel střídat. V akci byla i sanitka a v těchto chvílích jde fotbal stranou. Tímto za celý Zásmucký tým přejeme brzké uzdravení.

Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: Ve značně improvizované sestavě jsme odjeli do Zásmuk, kde nám muselo vypomoci několik kluků z B týmu, za což jim moc děkuji. Odehráli jsme i tak celkem slušné utkání, ale fotbal se rozhoduje v šestnáctkách, kde jsme prostě málo důrazní a nedokážeme své šance proměňovat. Za stavu 0:0 bohužel své šance neproměnil J. Šindelář a K. Zradička. Pak se bohužel zranila naše opora J. Pazdera, kterého s otřesem mozku musela odvézt sanitka. Vše je, ale po vyšetření ok a všichni přejeme Pepovi brzké uzdravení. Do branky tak musel benjamínek Vl. Procházka, který se situace zhostil s bravurou sobě vlastní. I přes třígólovou prohru jsem s výkonem spokojen. Domácím gratuluji k zaslouženému vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
P. Terč [-] - P. Pavlík [-] , P. Pěkný [-] (46. T. Borovička [-] ) , F. Jonáš [-] , L. Sobotka [-] , M. Kraus [-] , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-] , J. Pechar [-] , A. Sivák [-] (80. J. Svoboda [-] ) , M. Bellada [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] (21. V. Procházka [-] ) - J. Vébr [-] , J. Vyhnal [-] , M. Klepetko [-] , M. Kuneš [-] , V. Lachman [-] (52. M. Bajtler [-] ) , J. Šindelář [-] , D. Čermák [-] (65. D. Pacovský [-] ) , P. Patáčik [-] , K. Zradička [-] , D. Lauber [-] (15. I. Kostak [-] )

ŽK: 90. A. Sivák - 71. K. Zradička .
Hráči zápasu: M. Bellada - M. Klepetko .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - MEDLEN Jiří (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tuklaty v letošní sezoně ještě nebodovaly a věřím, že nyní to bude stejné.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích